Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Projek afslutning

0
Hejsa

Ved ikke lige om det er her, jeg forelægger vores mega problem, vi har prøvet at ringe, men uden held, ingen kan hjælpe os!!

Vi har regnskabsår 01.10 - 30.9.

Jeg har 31.12.2015 fået bogført en leverandørfaktura 31.12.2016, opdaget fejlen vendt posteringen, således den er udlignet, og efterfølgende bogført med korrekt dato.

Nu skal vi afslutte projektet, da byggesagen er slut, men det kan man ikke få lov til pga den fejlagtige bogføringsdato, også selvom den er udlignet!! Projektet kan først afsluttes 31.12.2016, altså i ny regnskabs år!!!

Det er da et mega problem, at e-conomic, elle vi selv, ikke kan rette noget så simpelt, evt. ved af "gå bagom" og slette disse 2 linjer, der jo går ud med hinanden.

Håber virkelig, at der er nogen der kan hjælpe :-)

Hilsen Dorthe
i Spørgsmål » Andet af (470 points)
INGEN BUD  !

2 Svar

Hej Dorthe

Tak for dit indlæg.

Jeg er ked af du ikke har fået nogen hjælp til din udfordring. Jeg har dykket ned i programmet og har fundet en løsning til dig. Jeg fandt ud af at man kan omkontere til et andet projekt, og på den måde få afsluttet dit projekt i dit indeværende regnskabsår. Så kan du lave et ”fejl” projekt, som du kan bogføre den 31.12.16, da du har tilbageført posteringen, vil dette gå i nul og har derfor ikke nogen indvirkning på dit regnskab.

Måden du gør det på, er ved først at lave et ”fejl” projekt. Derefter kan du gå ind under projekter – Øvrig opsætning – Projektposteringer – Søg på 31.12.16 og det bestemte projekt – OK

Ud for de to posteringer (levevarandør fakturaen og tilbageførslen) er det en knap: Projektomkontering, her kan du flytte posteringen fra et projekt til et andet. Der kan du lave en Ny omkonteringspost, vælge dit ”Fejl” projekt, og beløbet – tryk Udfør. Gentag for den anden postering.

Når du har gjort dette kan du afslutte dit projekt før den 31.12.16. og derefter kan du afslutte fejlprojektet den 31.12.16.

Jeg kan godt se det kunne være rart i dette tilfælde hvis man kunne slette de 2 linjer, men det er imod bogføringsloven at slette bogførte posteringer. Ved at benytte ovenstående metode kan vi komme ud om det, da vi kun vælger at omkontere det til et andet projekt. Så revisoren kan følge fuldstændig med i hvad der er blevet lavet. Så jeg håber det her kan hjælpe dig til at kunne lukke dit projekt på den rigtige dato.

Endnu engang tak for dit forslag, hav en rigtig god sommer.

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Nina Andersen</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af 🔒 (860 points)
Tusind tak for hjælpen Nina, det vil jeg prøve.

Hilsen og god sommer

Dorthe Skipper
Spørgsmål af (470 points)