Brug vores nye og forbedrede bla, bla.

0
Når jeg går i regnskab og skal ind på bank popper der en boks op med en tekst omkring ny og forbedret

bankafstemning, jeg skal ikke bruge den og vil "krydse" den ud, det kan jeg ikke, der sker ingenting og boksen blokerer for andre knapper, hvad sker der?

 

mvh

Bente Mehlbye
spurgt 23 Jun, 2016 i Spørgsmål » e-conomic generelt af Bente Mehlbye (650 points)
status opdateret 27 Jun, 2016 af Andreas Polk

1 Svar

Hej Bente 
Tak for dit spørgsmål her på forummet :)

 

Det var da også irriterende. Du skulle kunne trykke "vis ikke igen" og hvis du ikke kan det, lyder det måske som en lille bug. 
Du kan enten prøve, at give mig adgang til aftalen ved, at tilføje mig som administrator via det orange tandhjul --> alle indstillinger --> administrator --> søg på nr. 1071537 --> tryk på manden med fluebenet.

Eller er du også meget velkommen til, at tage kontakt til vores support på enten telefon eller chat idag frem til kl. 14.00 og få hjælp ved en af mine kollegaer.

 

Hvis du tilføjer mig som administrator må du gerne lige give mig besked herom enten ved, at kommentere her eller skrive til mig på info@e-conomic.dk ATT Andreas Polk - forumindlæg 19068.

Jeg sætter derfor indlægget som udestående indtil, at vi undersøge det nærmere. 


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 24 Jun, 2016 Spørgsmål af Andreas Polk (39,250 points)
Hej Andreas, nu har jeg oprettet dig som administrator.
mvh
Bente Mehlbye
Hej Bente
Tak for adgangen. Jeg har nu været inde på din aftale og boksen kom rigtig nok op men forsvandt efter at jeg trykkede på krydset 2 gange ( der var to bokse)

Hvis du prøver, at logge ud og ind for, at se om boksen stadig kommer frem fordi hvis den stadig gør det så er der to andre ting vi skal prøve.

Den første ting er, at vi skal have prøve, at slette dine cookies og cache på din internet browser fordi det kan give en forstyrrelse og du kan se vores guide på det her --> http://wiki2.e-conomic.dk/generelt/log-paa-problemer

Hvis du stadig oplever det efter det så er det næste, at jeg er nødt til, at prøve at logge ind med dit login men det tager vi lige bagefter hvordan vi gør det.


Mvh. Andreas Polk e-conomic support
Hej Andreas
Boksen kommer ikke frem nu, så det er jo fint nok, jeg vender tilbage, hvis det sker igen.
Tak for hjælpen

mvh
Bente Mehlbye
Hej Bente

Det er super godt, at høre. Du må endelig vende tilbage hvis det sker igen. Jeg sætter spørgsmålet som løst indtil videre

Du må have en dejlig dag :)
Mvh.
Andreas Polk e-conomic support