Kredit maksimum på leverandører

0
Mulighed for at sætte et kredit maks på leverandører ligesom det er muligt på kunder.

Blot en funktion der kan give en advarsel når den åbne saldo på en leverandør når et vist punkt. Kunne være anvendeligt i forhold til de leverandører hvor man evt har en betalingsfrist der rækker lidt frem, men man når sit kredit maks inden hvis man anvender denne frist fuldt ud.

Mvh Alexander Sylvestersen-Platz | VALJU ApS | +45 3360 1261
spurgt 23 Jun, 2016 i Forslag » e-conomic generelt af Alexander - VALJU (1,870 points)
status opdateret 28 Jul, 2016 af Andreas Polk

1 Svar

Hej M Consult
Tak for, at du deler dit forslag her på vores forum smiley

 

Jeg kunne godt tænke mig, at høre det lidt nærmere beskrevet det behov du har for dette for, at sikre jeg forstår dig fuldt ud.
Som jeg ser det så er denne funktion "kredit maksimum" som er muligt på kunder er til, at du som leverandør er sikker på, at du ikke har for store åbne saldi på kunderne og derved kunne bremse en ordre så kunden ikke overstiger "kreditmaksimum" 

 

Jeg har talt med mine kollegaer omkring dit forslag til mulighed for, at sætte et kredit maksimum på en leverandør og ser det på den måde, at når der bogføres en faktura på en leverandør så har du modtaget fakturaen fra leverandøren og derved igennem "fået lov" til, at overstige jeres kredit maksimum hos denne leverandør. 

Jeg har den formodning, at hvis i nåede jeres kredit maksimum hos en leverandør, at de ville "blokere" / lade jeres nye ordre vente indtil, at i var under kredit maksimum. 
Det er ikke et generelt behov vi oplever og derfor ser det ikke ud til, at det er en funktion vi kommer til, at implementere.

 

Når det så er sagt, håber jeg du vil beskrive dit behov endnu nærmere som måske kan belyse en siden af sagen som jeg ikke har set.

Endnu engang tak for dit forslag her på vores forum og jeg ser frem til, at høre fra dig smiley


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 28 Jul, 2016 Forslag af Andreas Polk (39,250 points)