Ikke-eksporterede betalinger - overblik mangler

0
Der mangler et overblik under Betalinger som viser ikke-eksporterede betalinger pr. valuta. Som det er i dag skal man manuelt sidde og prøve valutaer af og håbe på man husker dem alle sammen.

Ideelt set burde listen vise samtlige valutaer på een gang, og med mulighed for eksport af alle i et hug uanset valuta, men når/hvis dette ikke kan realiseres så som minimum en funktion så man ikke glemmer betaling af en faktura i valuta.
spurgt 22 Jun, 2016 i Forslag » e-conomic generelt af mogens_l (1,760 points)
lukket 29 Jul, 2016 af Andreas Polk

1 Svar

Hej Mogens.
Tak for dit forslag her på vores forum :) 

 

Jeg er ærlig over, at du mangler overblik i "ikke-eksporterede betalinger" og kan godt forstå som det er nu skal du være opmærksom på, at tjekke de forskellige valutaer som du handler med og har ikke mulighed for, at se hvor der ligger betalinger. 
 

Vi har et andet forumindlæg som indtil videre står som overvejes som omhandler overbikket i "ikke-eksporterede betalinger" og jeg ser gerne vi samler det til det indlæg. 

 

I forhold til dit ønske, at eksportere samtlige valutaer i et hug så er det ikke muligt og det er fordi der er forskellige fil krav fra bankerne i forhold til hvilke valutaer der skal importeres betalinger i. Så derfor er det ikke muligt, at lave det som en  samlet fil som det er i dag. 


Jeg lukker derfor dette indlæg med henvisning til forum indlæg 18260.
Endnu engang tusinde tak for at du deler dit forslag her på vores forum. Det er værdsat smiley

 

 


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 29 Jul, 2016 Forslag af Andreas Polk (39,250 points)