Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Sortering af debitorsaldoliste

0
Jeg finder det besynderligt at jeg ikke sortere i min debitorsaldoliste. Den sorteres på feltet Tekst, som indeholder en kombination af debitornummer efterfulgt af debitornavn, hvilket de facto betyder at den sortere på debitornummer, hvilket jo er komplet ubrugeligt.

I bør forholdsvis nemt kunne sortere på dato eller beløb som minimum. Jeg betragter det som en BUG, da det virker som noget ugennemtænkt, og det giver sådan nogle som os med fx 100-200 debitorer en kæmpe udfordring at holde styr på datoer.

På forhånd tak for svar.
i Forslag » Andet af (140 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej anderspirlo og tak for dit indlæg :)

 

Det er korrekt at det ikke er muligt at sortere i de rapporter, som genereres under fanen ”Rapporter” -> ”Kunder”, og derfor heller ikke i ”Debitorsaldolisten”. For som du også selv er inde på, sorteres rapporten med udgangspunkt i kolonnen med kundenummeret.

Ønsker man derimod at få vist rapporten med anden oversigt og sortering, så har man muligheden for at trække listen ud, ved at benytte funktionen ”vis i Excel”, hvor det er muligt at foretage en filtrering og derefter sortere debitorsaldolisten mht. eksempelvis; beløb, dato mv. :)

Eftersom man har muligheden for at lave en brugerspecifik sortering i Excel, så er det heller ikke noget vi kommer til at have med til vores prioriteringsmøde i denne omgang.

<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Tobias Johnsen</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 60px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (1.8k points)