Kalender funktion ØNSKES

+1
Hejsa.

Det ville være til stor hjælp hvis man havde en kalender funktion, da jeg har mange tilbagevendende kunder som ønsker noget udført det ku eks. være tagrendetømning, huseftersyn, etc.

mine kunder bestiller ofte dette, og det kunne være fedt såfremt man kunne sætte det i kalender med det samme og så eksempelvis 3 dage før "poppede " det op som husk, på den måde glemte man ikke nogen kunder.

Hilsen Lars fra Sønderborg firma AlsByg
i Forslag » Andet af (130 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Lars,

Jeg tror desværre ikke du må forvente det kommer i e-conomic da et er et regnskabsprogram -det du søger er CRM ( Customer Relation Management ) på dansk , kundestyring...

Du bør måske overveje at kigge på et sådan system, hvor du kan opdatere dine kunder, projekter, opgaver og planlægning ud fra. Der indes flere løsninger til håndværkerne,

Måske det som hedder ordrestyring.dk kan hjælpe dig - prøv og kig på det, et sådan system kan hurtig tjene den effektive tid hjem :)
Forslag af (2.3k points)

Hej Lars og Kasper
Tusinde tak for, at du har delt dit forslag her på vores forum :)

 

Som Kasper nævner så er det ikke noget vi kigger på, at udvikle i e-conomic. Det vil kræve mange ressourcer for, at udvikle sådan et system inde i programmet og disse ressourcer vil vi hellere anvende andre steder i programmet hvor vi kan give merværdi til flere kunden.
Men som der også bliver nævnt så vil jeg også mene vi har en app partnere eller to som kan hjælpe dig med dit ønske som kan integreres sig til e-conomic. 

 

Derfor håber jeg, at du vil tage kontakt til vores branche team hvor du beskriver disse behov lidt nærmere fordi så vil de se om de kan finde en partner som vi kunne blive en god løsning for. De kan kontaktes på branche@e-conomic.com eller så må du også udfylde kontaktformularen.

 

Det betyder, at jeg sætter forslaget som implementeres ikke da vi ikke kigger på at udvikle det i systemet men jeg tror vi kan finde en god løsning til dig med en app partner.
Du må have en rigtig dejlig weekend :)


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)