Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Mulighed for "gul sticker" ved bogført postering?

+2
Hej E-conomic

Det kunne være lidt smart, hvis det var sådan at man kunne sætte en "gul sticker" (eller noget i den retning) på en bogført postering.

Så kunne man skrive en kommentar i stedet for at sende bogholderen en email vedr. noget, som personen skal være obs på. Problemet er, at bogholderen før nogle måneder senere kommer til det og derfor er den viden måske gået tabt, fordi emailen er blevet glemt. Det svarer til at ligge en fysisk gul sticker i et fysisk regnskab, men da vi alle skifter til de digitale, så dur det ikke længere.

Det kunne være smart med en eller anden uformelt visuel måde hvorpå man kan skrive noget ind. F.eks. "Fejl - burde have ...." eller "Upræcis postering... der menes...".

Når bogholder så kommer til den postering og kan se at noget er galt, så ligger den er besked om hvad som er galt og bogholderen kan bogføre det ud og ind igen på den korrekte måde. Det kunne også være at revisoren havde skrevet noget, som bogholderen skulle postere om.

Vi kender det fra Word, hvor vi har den feature, som kan bruges til at lægge kommentarer i højre side af word-dokumentet, som springer i øjnene, når man læser ned over.

Det kunne altså være lidt smart synes jeg selv - og jeg har godt nok haft brug for det mange gange, når jeg har supportet vores eco-kunder.

Det behøver jo ikke at være så fancy. Blot lige en mulighed for at skrive en besked til en postering.

Det er ikke nødvendig meningen at det skal udskrives.

Det kan løses super simpelt (bedre end ingen ting) og samtidigt være super effektivt :-)

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Jens Kirk</strong></p> <p>  <strong>Webkonsulenterne</strong></p> <p>     <strong><img target="_blank" alt="" src=" style="width: auto; height: 49px; " /></strong></p> <ul> <li>         Web: <a href="https://www.webkonsulenter.dk">www.webkonsulenter.dk</a></li>     <li>         Email: <a href="mailto:jens@webkonsulenter.dk">jens@webkonsulenter.dk</a></li>     <li>         Telefon: 54625421 (tast 4 for Jens)</li>     <li>         CVR nr: 29351236     </li> </ul>
i Forslag » Andet af (8.1k points)
status opdateret af

2 Svar

Enig- det ville være en rigtig god lille feature, så man kan notere det mens man husker det og lige der hvor den viden hører hjemme. Ligesom man efterhånden kan kommentere posteringerne i mange netbanker
Forslag af (410 points)

Hej Jens
Tusinde tak for dit forslag her på vores forum smiley

 

Jeg synes det er et rigtigt interessant emne du bringer på banen.
Selve håndteringen af kommunikation imellem kunde, bogholder og revisor angående regnskabet og kan godt se ideen, at det blev fastholdt inde i programmet hvor der arbejdes med regnskabet. 

Som den situation du nævner hvor der gives information frem og tilbage på mail så er det næppe altid tilfældet, at bogholder/ revisor kan kigge på tilfældet lige når mailen bliver modtaget.
 

Det kan derfor være udfordrende, at huske en bemærkning fra en mail 5 måneder senere og mailen kan f.eks. være slettet. 

 

Vi har tidligere prøvet, at arbejde på en dialog funktion i programmet som skulle bruges til dette. Det viste sig dog, at kunderne ikke brugte det i sin tid og istedet anvendte mail og telefonen. 

Jeg har talt med mine kollegaer angående dit forslag med en slags "post-it note" funktion som skulle kunne sættes på posteringerne. 

Vi kom frem til, at ikke vil være en løsning som vi vil gå videre med fordi vi ikke oplever en generel efterspørgsel på netop sådan en løsning selvom jeg kan godt se det simple i det.

 

Selvom jeg afslår dit forslag så har jeg noteret det jeg ser som "ønsket" bagved forslag hvor det kunne være mere simpelt og overskueligt hvis der var større mulighed for, at kommunikere i programmet frem og tilbage som kunder, bogholder og revisor. 
Det er ikke noget som ligger på vores roadmap men jeg vil ikke være afvisende overfor, at det vil være et område vi måske vil tage op i fremtiden. 

 

Som jeg ser det, har jeg et forslag til hvordan du kan gøre det smartere og nemmere som det er idag således, at du vil sikre dig, at informationen omkring evt. posteringer/bilag som bogholder/revisor skal kigge på og rette. 
Det vil være enten at bruge dropbox eller et google document som i deler blandt de nødvendige personer. Så når du f.eks. havde et bilag som var forkert bogført men det er en større sag at rette op på og derfor skal bogholder/revisor kigge på det

 

Så vil du kunne rette i et word dokument i dropbox (f.eks.) hvor du kunne skrive en besked og nævne hvilket bilag samt hvad der er udfordringen. (Dette samme kunne være i et google dokument) Derved vil i alle have adgang til, at kommunikerer igennem dette og slippe for risikion for en mail går tabt. 

 

Det næste led i dette forslag ville så være, at oprette et ekstra faneblad som linker direkte til dropboxen eller google dokumentet.
Det ville som jeg ser det ihvertfald gøre det lettere, at tilgå direkte inde i aftalen så når de 5 måneder er gået og bogholder/revisor skal kigge på regnskabet så slipper for, at skulle for det ene huske den 5 måneder gammel mail men også slippe for, at skulle lede efter den. 

 

Endnu engang tusinde tak for dit forslag her på vores forum og din store interesse i udviklingen af vores program smiley


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)
øv......