Bankafstemning i udenlandsk valuta

+2
Jeg har brug for at kunne afstemme bankkonti i udenlandsk valuta, men jeg har ikke mulighed for at vælge at bankkontoen fra bogføringen vises i den valuta jeg har bogført i, men kun i DKK som er grundvalutaen. Det gør at jeg ikke har mulighed for at bruge bankafstemningen til udenlandsk valuta.

Derfor kunne jeg godt bruge en knap, hvor jeg får mulighed for at vælge at jeg vil se min bogføring i afstemningsmodulet i udenlandsk valuta. Det ville hjælpe en del.

Afstemningsmodulet er i øvrigt genialt værktøj.

Hilsen
Lene Knudsen
lukket som en kopi af: Bankafstemning i flere valuta
i Forslag » Andet af (140 points)
lukket af

1 Svar

Hej Lene
Tak for, at du deler dit forslag her på vores forum :)

 

Det er dejligt, at høre du synes vores bankafstemning er et genialt værktøj. Jeg kan godt se, at det i dit tilfælde vil være dejligt, at du kunne bruge bankafstemningen i anden valuta men som du har oplevet findes denne funktion ikke.

 

Vi har tidligere haft dette op, at vende på vores forum og det er ikke noget vi kigger på, at implementere grundet hvad det kræver af ressourcer for, at lave det om i forhold til hvor stor en merværdi vi vil skabe for største delen af vores kunder.

Du kan se en lidt mere teknisk forklaring på forum indlæg 15901. Det betyder også, at jeg lukker dette indlæg med henvisning til det andet så vi ikke har flere forskellige åbne indlæg på det samme områder men istedet samler kommentarer på et indlæg.

 

Endnu engang tusinde tak for, at du deler dit forslag her på vores forum så andre kunder har mulighed for, at se og evt. kommentere det. Det er værdsat smiley


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)