Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Kundenr. med i betalingsfeltet

0
Hej,

Vil det være muligt at tilføje kundenr. i betalingsfeltet, ved udsendelse af fakturaer, således det ikke kun er fakturanr., der fremgår af FI-koden.

Et stort ønske herfra :-)
i Forslag » Salg af (140 points)
status opdateret af

2 Svar

Hvorfor det?

Meningen med FI-indbetalingerne er da, at du henter en FI-indbetalingsfil i banken og indlæser den i e-conomic. Så står det hele i din kassekladde.

Hvad er ellers årsagen til, at du vil have kundenummeret med?
Forslag af (26.5k points)
Hej KN77

Tak for dit forslag her på forummmet :)

 

Som Erik nævner så bruges faktura nr. til, at identificeret den korrekte udligne når du så indlæser din FI betalingsfil og derfor skulle kunde nr. være overflødigt. Det er også min opfattelse, at hvis der skulle indsættes kunde nr. også vil det ende med et utrolig langt betalings id.

Det er ikke noget vi kigger i retningen af at udvikle. Det er sådan, at faktura nr. identifikationen på FI på fakturaen og hvis du sender en rykker så er det kunde nr. der er identifikationen på FI fordi en rykker ikke har et fakturanummer.

Jeg sætter derfor forslaget som implementeres ikke.

Endnu engang skal du have mange tak for, at du har delt dit forslag her på vores forum. Du må have en rigtig dejlig dag :)

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)