forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Frisætte begrænsning med kun 2 tilknyttede administratorer

+1
Hej E-conomic

Hvorfor er det, at I kun tillader 2 administratorer, som man kan tilknytte et regnskab?

Det er jo meget begrænsende og vi rammer ind i det hele tiden med hos eco-kunder. Det betyder, at vi bliver nødt til at koble af og på hele tiden, for at alle kan få adgang (dog ikke samtidigt).

Normalvis har et eco-firma brug for følgende:

1) En revisor

2) En bogholder

3) Os til at skabe integration, rådgive, undervise og foretage bogføring ved aftale
 

Vi har alle hver vores administrator-aftaler, men kun 2 kan være tilknyttet på samme tid.

Hvorfor lægge denne begrænsning ind - det er jo at modarbejde os i vores arbejde, hvor vi skal bruge tid og energi på at fra og tilkoble.

Ligeledes når der er en bogholder eller en revisor, som skal overtage fra en skæringsdato og skal ind og se hvordan regnskabet er. Det kan ikke lade sig gøre uden først at frakoble og til tilkoble og så frakoble dem igen, når de har undersøgt regnskabet.

Som det mindste kunne I frigive antallet et tilknyttede ved de større abonnementer. Større firmaer kan ikke nøjes med kun at have 2 administratorer på. Et loft på 4 administratorer vil være passende.

Hvad er pointen i at lægge en begrænsning i på antallet af administratorer? Hvad ønsker I at opnå ved det?

Med venlig hilsen

Jens Kirk

Webkonsulenterne

spurgt 4 Jun, 2016 i Forslag » e-conomic generelt af Jens Kirk (7,980 points)
status opdateret 24 Jun, 2016 af Andreas Polk

3 Svar

Helt enig...måske kunne det løses ved at vi anmoder om at få det åbnet ved de aftaler der anmodes om?
besvaret 13 Jun, 2016 Forslag af AMBroløs (250 points)
Hej Jens,

Så vidt, jeg husker, skyldes begrænsningen oprindeligt et ønske om at tilsikre, at administrator-adgange begrænses til netop administratorer - disses brugerkonti er jo som udgangspunkt gratis.

Vi har dog - netop i erkendelse af, at der findes særlige tilfælde - mulighed for at overstyre begrænsningen i enkeltstående tilfælde. Dette ikke på virksomheds-niveau, men på administrator-niveau - populært sagt kan vi opsætte en administrator til ikke at 'tælle med' i forhold til begrænsningen. Dette anvendes til fx integrationspartnere - så det lyder som om, du bør kontakte vores support og få opsat dette på jeres administratorkonto.

 

Mvh.

Christian Estrup

Chief Product Architect

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

besvaret 13 Jun, 2016 Forslag af Christian Estrup (20,270 points)
Hej Christian :-)

Vores firma behøver ikke at tælle med, fordi vi ofte kun skaber integrationer, moniterer og underviser.

Men jeg forstår stadig ikke, hvorfor jeres helt store abonnementer skal være omfattet af en begrænsning på 2 (nu 3) administratorer. Disse eco-kunder betaler allerede rigeligt og skal stadig være underlagt en begrænsning, som gør at bogholdere og revisorer skal af og på ... hvilket der spildes meget tid på.

Vi taler jo om godkendte administratorer som yder bogføringsmæssig assistance til mange firmaer. Det vil ikke give mening at afkræve at de skulle have personlige logins til et regnskab for at kunne komme ind (fordi antallet af administratorer er brugt op).

Jeg ringer ind til support, så vi ikke tæller med som en start, men det er stadig et problem ved af- og indgående bogholdere og af- og indgående revisorer i overlappende perioder.

Hej Alle :)

Tak for indlægget og interessen i det produkt vi tilbyder vores fælles kunder :)

Jeg ved, at Jens har været i kontakt med vores a-team som står for vores administratorer og der er blevet fundet en løsning.
Dette betyder, at vi stadig holder fast i vores begrænsning på de 2 administratorer men hvis der findes andre administratorer som står i samme situation så kan der være særtilfælde, så vil jeg bede jer om, at kontakte vores a-team på a-team@e-conomic.com som står for disse aftaler og derfor er det bedst, at dialogen er rettet herimod.

 

I må have en dejlig weekend :)

 


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 24 Jun, 2016 Forslag af Andreas Polk (39,250 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”