Overførsel af betalinger - én pr. land, hvorfor?

0
Hej EC

Når vi taster leverandørfakturaer i e-conomic, taster vi samtidig betalingsoplysninger.

Det gør at man under accounting -> Bank -> Payments kan se sine betalinger og ved ét klik på 'export approved payments' generere en fil, som kan indlæses i banksystemet. smart! den spørger så om den skal lave forslag til betalingsposteringerne i e-conomic med det samme. smart!.

MEN, under payments skal man vælge hvilke valuta man ønsker at se og dermed få mulighed for at eksportere. Det har 2 ulemper som jeg lige ser det:

1. Jeg skal lave én fil for DKK, én fil for SEK, én fil for NOK, én fil for EUR og én fil for GBP, disse skal jeg så indlæse hver for sig i banksystemet, som danner 5 mapper, som hver skal godkendes. Det er da tungt.

2. Én gang om året modtager vi måske en faktura i argentinske rubler, så skal jeg selv huske at lave en søgning på argentinske rubler og lave eksport af denne for at leverendøren modtager sine penge.

MEN, jeg har også løsningen ^_^ :

Under search skal det bare være muligt at slå filteret 'currency' ved at lade det være blank. Det er som om i aktivt har valgt at gøre det besværligt.
i Forslag » Andet af (140 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Martin

Tak for dit forslag her på vores forum :)

 

Jeg kan godt forstå, at det er en lidt tung arbejdsgang når der arbejdes med flere valutaer men grunden til, at det løsningsforslag du kommer med ikke findes er faktisk fordi der er forskellige krav fra bankernes side til filerne i forhold til hvilken valuta betalingerne skal være.

 

Derfor er det ikke muligt at lave en samlet overførsel for samtlige betalinger. Jeg ved dog vi arbejder på, at gøre overblikket nemmere i forhold til valuta i eksporter betalinger således, at der ikke skal laves ny søgning men blot ligesom i vareoversigten kan vælge hvilken valuta der kigges på.

 

Det betyder også, at jeg sætter forslaget som implementeres ikke da der simpelt er forskellige fil krav.

Endnu engang skal du have mange tak for dit forslag her på vores forum. Du må have en rigtig dejlig dag :)

Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)