Bedre inter-linking i E-conomic?

+5
Hej E-conomic

Nogle steder inter-linker I og andre steder gør I ikke.

E-conomic kunne blive bundet bedre sammen og derved blive så meget nemmere og hurtigere at navigere rundt i, hvis I generelt inter-linkede på jeres sider. Dvs. forbandt objekterne (kunder, ordrer, fakturaer osv osv osv) med hinanden via links og lod klik komme frem i overlays eller side-skift, hvis det er for stort til at blive vist i et overlay.

På den måde undgår vi at skulle have E-conomic kørende i 2 browser-vinduer for at kunne være effektive og dykke ned i informationerne.

Jeg har indrapporteret et konkret tilfælde, hvor det kunne give en klar forbedring med interlinking, men når jeg ser på E-conomic generelt, så mangler det faktisk mange steder. Jeg er blot blev alt for vandt til at navigere i 2 browser-vinduer. Men det gør andre e-conomic brugere måske ikke og derved skal de holde tungene lige i munden for at komme tilbage der, hvor de slap, da de skulle undsøge noget.

Når E-conomic er bedre bundet sammen, undgår vi også, at bogholderne "tager forkerte chancer", fordi det er for tidskrævende at skulle slå noget op (pga. manglede inter-link).

I bruger interlinking mange steder, men I kan sagtens finde anvendelse for det flere steder.

Prøv at kigge en bogholder over ryggen og se hvor mange gange de faktisk må slippe det, som de var i gang med, for at dykke ned i noget information, eller se hvor de må anvende 2 browser-vinduer.

Med venlig hilsen

Jens Kirk

Webkonsulenterne

i Forslag » Andet af (8k points)
status opdateret af
Super gode pointer, som vi vil sættte stor pris på at kunne anvende. Bedste hilsner fra Lene Bredahl, NLP Huset

4 Svar

100% enig. E-conomic er fygteligt uproduktivt at arbejde med, og brug af 2 eller flere browservinduer sløver og øger sandsynligheden for at applikationen crasher.
Forslag af (1.8k points)
Enig - og så forestil dig, at man er logget ind for flere eco-kunders regnskaber i flere browser-vinduer samtidigt, fordi så sker der det, at man i højre top kan se en kundes firmanavn, mens det data som man faktisk navigerer rundt i, er fra en anden kundens regnskab. Første gang jeg så det fik jeg et chok, og troede at jeg har gjort noget helt forkert (hvilket jeg ikke havde). Jeg kan næppe være den første, som får dette multi-eco-kunde <-> multi-browser-vindue chok.

Administrationsbureauerne må opleve det hele tiden og skal virkeligt holde tungen lige i munden, når de skifter rundt mellem kunderne, fordi det er de logger ind på en kunde via et browser-vindue gør, at de andre browser-vinduer også bliver logget ind på den kunde - også selvom grafikken i højre top siger at man stadig er logget ind for en bestemt kunde. Det tager mig 10 sekunder at påvise.

Denne fejl har jeg også haft indrapporteret for nogle måneder siden, men den får lov til at forblive u-rettet.

Hele multi-browser-vinduer <-> multi-eco-kunde-logon aspektet er ikke testet igennem. Vi ville ikke haft brug for flere browser-vinduer, hvis blot e-conomic var godt forbundet / interlinket med sig selv - med interne links og overlay-vinduer (smarte "popup" vinduer), som kan vise hvilket objekt (kunde, ordre, faktura mv) der er tale om, når det står som tekst i en eller anden sammenhæng. Og det gælder alle steder, hvor det overhovedet kan være relevant at vide, hvad der konkret henvises til.

Hej Jens, Lene og Mogens.

Tusinde tak for jeres inputs og interesse i vores program :)

 

Jeg synes det lyder interessant dette områder men jeg kunne dog godt tænke mig, at se nogle specifikke situationer hvor i mener det ville kunne gøres smartere. 


Jeg håber derfor, at du har mulighed for, at beskrive nogle helt specifikke situationer både hvad der opleves men også hvordan det ødelægger arbejdsflowet.
Hvis du har mulighed for, at lave nogle små videoer hvor jeg kan se tilfældet ville jeg sætte stor pris på det. 

 

Det vil give mig bedre mulighed for, at vurdere om det giver mening, at tage med videre og selvfølgelig kan der være forskel på hvor henne det opleves i programmet.

 

Du må meget gerne sende det på vores e-mail info@e-conomic.dk ATT Andreas Polk - Forum indlæg 18877

 

Jeg ser frem til, at høre nærmere :)


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)
Hej Andreas

Hvis I er "flue på væggen", mens en bogholder bruger jeres system, vil I hurtigt se hvor kort tid der går, før bogholderen har to vinduer åbne for at kunne gøre det, som er nødvendigt på en effektiv måde. Det må være jeres arbejde at undersøge og kortlægge :-)

Det er gældende for mange steder i E-conomic. Optimalt set alle steder, hvor der er en reference til et andet objekt, skal object-titlen gerne være interlinket med f.eks. et overlay vindue, så man kan se objektet uden at skulle åbne et nyt vindue og slå det op.

Mange steder i E-conomic har I gjort det, dog har I ikke gjort det gennemført. Det handler blot om at navigere igennem hele e-conomic systemet og kigge efter reference-tekst til andre objekter og se om de er interlinkede.
Hej Jens og andre, der følger med her.

Dette er efterhånden et meget gammelt indlæg, hvor der ikke har været en tilbagemelding i lang tid.

Jeg vil derfor lige komme med en lille opdatering herfra.

Der er ikke noget konkret på vej i forhold til inter-linking på nuværende tidspunkt. Vi er dog i gang med at kigge på den måde e-conomic er opbygget med frames og URL. Når vi er kommet i gang med dette projekt, så skulle det blive nemmere at kigge på lige præcis den tankegang i har her.

Det giver super god mening at danne former for genveje gennem e-conomic, så jeg kan sagtens forstå jer. Jeg vil dog sige, at vi først skal i mål med denne opgave omkring frames og der derfor vil gå noget tid inden vi kan kigge på bedre inter-linking.

I skal dog være klar over jeg har noteret det ned og vil bringe det op i fremtiden, når vi er bedre klar til at håndtere dette.

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (91k points)
Hej igen Jens,

Vi har nu rullet en struktur ud af e-conomic, hvor hver enkelt side har en individuel URL.

Jeg er ikke den største ekspert i det tekniske, men vil det hjælpe på den udfordring du beskriver her? :)

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (91k points)