Bruger id på transaktioner

0
Hej

Er det muligt at ud for finansbilag at få sat et felt, så man kan se hvem som har bogf. bilaget, de vi er et større firma, med mange posteringer, vil de vare rart at få oplyst, hvem som har bogf. bilaget.
i Forslag » Andet af (150 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Beth.
Tak for dit bidrag her på forummet :)

Dit opslag blev dobbelt oprettet og jeg har derfor lukket det andet. Jeg kan selvfølgelig godt se ideen i, at i kunne se evt. bruger id på en postering men vi kigger ikke på, at lave sådan. Jeg har dog en løsning til dig så når i har brug for, at finde ud af hvem der har bogført det kan i finde det frem.

 

Det er sådan, at når der bogføres posteringer bliver de bogført i "kladder" og derfor får de et kassekladdenr som vi kan søge frem i bruger loggen og der kan i se hvilken bruger der har bogført, hvornår.

Så løsningen ville være hvis du gik i regnskab --> søgning og lister --> posteringer (find bilag) --> så skal du lige sætte flueben i boksen til højre "vis kassekladde nr" -->søg evt. frem på specifikt bilagsnummer --> så vil du herinde kunne se hvilket kassekladde nr. som bilaget har været bogført på. 


Så skal du nu gå via det orange tandhjul --> alle indstillinger --> Log --> søg frem på evt dato interval,når du har log listen sørg for, at få vist alle --> tryk så på ctrl + F (mac: cmd+F) så søg efter kassekladde nummeret, så kan du finde frem til hvem der har bogført denne kassekladde hvornår. 

 

Jeg håber, at det hjælper dig med, at finde frem til hvem der har bogført posteringen. Men selve udviklingen, af den specifikke løsning kigger vi ikke på at udvikle. Skulle det ske, at vi modtage en markant større efterspørgsmål på området må vi kigge på tingene igen.

Endnu engang mange tak for dit bidrag her på forummet. Du må have en rigtig dejlig dag :)


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)