Posterings-liste: Lad debitor-nummer komme til syne også

+2
Hej E-conomic

Når man ser ned over listen af posteringerne synes jeg, at det ved anvendelse af konto 5600 for debitorer kunne fremgå, hvilken debitor der er tale om. Fordi som det er nu, så skal man dykke længere ind (foretage et nyt opslag i f.eks. et andet browser-vindue), før man bliver klar over, hvilken konkret debitor, som der er posteret op mod.

Har I lyst til at udbygge på det område?

Enten:
1) Udbygge med en ekstra kolonne med debitornummeret (hvis der er tale om en debitor udligning)

2) Eller udbygge med debitor-nummeret stående i en parentes efter konto 5600? F.eks "5600 (1234)"

Det kunne være smart lige at danne sig et overblik over hvilke debitorer der bliver posteret op mod uden at skulle hoppe over i et andet browser-vindue og slå dem enkeltvis op.

Og så kunne det igen være tidsbesparende (hvis I kan overkomme at udbygge det også) at debitor-nummeret var et link, som åbnede i et overlay vindue som viste hvem debitoren var. Således kunne man hurtigt hoppe frem og tilbage uden at arbejde i to browser-vinduer. I gør det allerede andre steder i E-conomic, så det er blot at lade princippet slå igennem ved Posteringer også.

Med venlig hilsen

Jens Kirk

Webkonsulenterne

lukket
i Forslag » Andet af (8.1k points)
status opdateret af
Hej Jens :)

Jeg kan se vi skylder dig et svar her.
Jeg har siddet og overvejet din sag lidt og for at være helt sikker, så tænker jeg, at du får denne liste under regnskab -> søgning og lister -> posteringer (find bilag).
Hvis jeg er helt galt på den, så må du meget gerne rette mig.

Når du siger du skal hoppe over i et andet browser vindue, så er jeg ikke med. Hvis det er under posteringer (find bilag), så kan du lige ude til højre trykke på 'vis transaktioner', og herinde vil du have dit debitornummer. Kan du bruge den løsning?

Jeg ser frem til at høre fra dig, så jeg er helt sikker på, hvad vi skal arbejde hen mod.

Hilsen Jesper Mieritz

2 Svar

 
Bedste svar

Hej Jens,

Slet ikke en dårlig ide, at få det fulde overblik fra oversigten, så man sparer en masse klik og graveri.

Jeg mindes det har været oppe at vende før, men kan umiddelbart ikke finde en begrundelse for hvorfor vi ikke skal lave det, medmindre det bliver snakken om ressourcer, kontra hvor mange kunder der vil få noget ud af det. Jeg tager derfor forslaget med videre internt til et prioriteringsmøde, og herefter vil jeg opdatere dit indlæg.

Mange tak endnu engang for dit engagement i e-conomic og vores forum smiley


Med venlig hilsen

Magnus Hyllested Börgesen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (8.2k points)
valgt som bedste svar af
Super godt :-)
God idé, Jens! Kh Lene, NLP Huset
Forslag af (460 points)