forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Oprettelse af bankkonti

0
Når jeg under regnskab>bank>bankkonti for søger at oprette en bankkonto jeg har i Coop bank, så kommer der intet coop bank frem. (Jeg har en e-conomic konto for denne bankkonto, men forstår ikke helt hvad denne opsætningsmenu gør i øvrigt.)

Så vidt jeg kan se, hvis e-conomic ikke har ens bank oprettet, så kan man ikke lave en bankkonto under denne menu.

Har man en eller flere bankkonti i forvejen - måske fra en tid hvor e-conomic ikke havde den pågælde bank oprettet men alligevel tillod at man kun oprette en bankkonto uden bankens navn, kan man tilsyneladende ikke tilføje navnet idag.

Jeg noterer også, at når man opretter en ekstra bankkonto, får den automatisk swift og IBAN numre fra en allered oprettet bank - hvorfor?

Derfor spørger jeg -

hvad er formået ved at "oprette" bankkonti under regnskab>bank>bankkonti ? (og hvilke konsekvenser hard et, hvis en bankkonto ikke er oprettet her?)

hvorfor fremgår Coop bank ikke af de mulige banker?

hvordan opretter man en bank, der ikke er med i e-conomic's liste

hvordan tilføjer man "bank" navn under eksisterende, der ikke har det?

mvh/Adrian
spurgt 22 Maj, 2016 i Spørgsmål » e-conomic generelt af channel6dk (2,190 points)
status opdateret 26 Maj, 2016 af Magnus H. Börgesen

1 Svar

Hej Adrian,

Mange tak for dine gode spørgsmål, jeg skal prøve at forklare det så godt jeg kan smiley

Først og fremmest er coop ikke til at finde, da de ikke har en ervhervsafdeling, og henvender sig til private. Selve bankkonti delen, er en opsætning til import og eksport af bankdata til/fra e-conomic. Man kan altså sagtens have en konto i kontoplanen, uden det er sat op under bankkonti.

Hvis man allerede har en bankkonto, og vil redigere den, skal den slettes og oprettes på ny. At man ikke kan redigere er vi allerede igang med at kigge på, om der er nogle muligheder for at redigere i stedet - men det er teknisk udfordrende, i forhold til at man nu på professional aftaler også kan koble bankconnect op til sin bank. Det kan du læse mere om her.

Så i første omgang inden det evt. bliver lavet om skal man slette sin bankkonto under bankkonti (ikke i kontoplanen), og oprette den på ny. 

Har man en bank som har en erhvervsafdeling, som ikke er med på vores liste - så kontakt venligst supporten direkte, og så skal vi nok sørge for at tilføje den i systemet. Coop kommer dog ikke på i denne omgang, da de ikke har en erhvervsafdeling. 

Jeg håber mine svar har give dig lidt afklaring, ellers må du endelig skrive igen. smiley


Med venlig hilsen

Magnus Hyllested Börgesen

Online regnskabsprogram
 

besvaret 26 Maj, 2016 Spørgsmål af Magnus H. Börgesen (8,150 points)
i gang× 1
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”