forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Problemer med at kombinere flere pdf bilag

0
I 2015 skiftet den lønadministrationsbureau jeg anvender lønsystemet til Dan-Løn, hvorefter de fremsendte løndokumentation kom i flere pdf dokumenter, der allesammen have en sikkerhedslås til at forhindre redigering. Dette bevirker, at jeg på min PC ikke længere kan "Kombinere flere pdf filer i ét" (v.h.a. adobe acrobat - fordi de er låst. Så forsøgte jeg at uploade dokumenterne til e-conomic, og kombinere dem deri - men her får jeg en fejlmelding - der ikke forklarer hvad problemet er, men jeg går ud fra at det skyldes samme forhold.

Jeg har forsøgt - og det kan ikke lade sig gøre at få disse udskrifter som særskilt ulåst pdf filer (et spørgsmål om Revisorens eller Dan-Løns forretningspolitik).

Det er træls at noget så enkelt forhindrer brugen af en meget nyttig funktion i e-conomic - er der nogen, der har en løsning herpå?
spurgt 20 Maj, 2016 i Spørgsmål » Indscanning af channel6dk (2,190 points)

1 Svar

Print filen til din pdf-printer (hvis du ikke har en installeret kan de findes gratis på nettet). Efter at have "printet" det kan du gør hvad du vil med det. Koden er væk og du kan sætte dem sammen som du vil.

Venlig hilsen

Benjamin Bagger / Office Maid
besvaret 23 Aug, 2016 Spørgsmål af BenjaminBagger (160 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”