Faste felter med drop-down liste

+1
Ved oprettelse af ordre har vi nogle faste oplysninger som altid skal på (i stil med leverings- tid/betingelser etc):

Ordretype og Labreport.

Indenfor disse er der forskellige valgmuligheder fx. Pre-production, Production eller Project.

For at sikre dels ensartethed (brug af samme termer/sprog), for at sikre disse oplysninger påføres ordren og ikke mindst for at lette arbejdsgangen ville vi gerne have disse felter fast i skabelonen.

Pt. skal vi ud over ordrebekræftelse lave et produktionskort med disse oplysninger - alt bruge tekstfelt 1 og 2 med fare for at disse ikke bliver udfyldt ens - eller udfyldt overhoved.

Med venlig hilsen

Expanite A/S

Mia Grundtvig
i Forslag » Andet af (130 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Mia 
Mange tak for dit forslag her på vores forum :)

 

Jeg kan godt forstå, at det i jeres arbejdsgang vil skabe en større ensartethed og gøre det mere enkelt. Det er dog også et meget specifikt forslag og jeg tror ikke, at vi vil skabe en stor merværdi for en stor mængde af vores kunder. 


Jeg er af den overbevisning der er andre områder af programmet hvor vi kan skabe en større merværdi for større mængde af vores kunder og derfor kommer vi ikke til at tage forslaget med videre.
Derfor sætter jeg forslaget som implementeres ikke. 

 

Men det kan være vi måske har en app partner som kan hjælpe jer og lette jeres arbejdsgang. Hvis det er noget i kunne være interesseret i, at høre nærmere omkring må du meget gerne kontakte vores branche team som sidder med det store kendskab til vores app univers. Du kan blot skrive til dem på branche@e-conomic.com eller udfylde formularen på vores branche side hvor du meget gerne må beskrive jeres arbejdsgang/behov endnu nærmere.

 

Endnu engang mange tak for, at du har delt dit forslag her på vores forum. Du må have en rigtig dejlig dag :)


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)