Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Nøgletalsrapport - specifikationsniveau

0
Jeg synes, at det kunne være elegant med en valgmulighed i Nøgletalsrapporten for valg af visning på kontoniveau.

Hilsen Businessfocus / Finn René
i Forslag » Andet af (270 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Finn René
 

Jeg er lidt i tvivl om hvordan du helt præcist ønsker, at det skulle se ud. Så jeg håber du vil prøve, at beskrive det lidt nærmere for mig hvordan det skulle se ud og i hvilken situation du ville anvende det.
 

Som jeg forstår det kunne du godt tænke dig, at se kontospecifikationer på din nøgletalsrapport men jeg det er min opfattelse, at det ikke er den til tænkte funktion med rapporten.
 

Jeg ser frem til, at høre nærmere. Du må have en rigtig god dag :)

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)
Hej Andreas
Samme rapport, men specificeret per konto i stedet for på aggregeret niveau.
Den er et fantastisk værktøj til at finde periodiserings- og bogføringsfejl.
Hilsen Businessfocus / Finn René
Hej Finn René
Tak for din uddybende kommentar.

Det er ikke et område vi har i planen, at udvide til specificeret kontoniveau også - det kan være, at vores app partner report123 kan hjælpe dig og give dig endnu federe muligheder for mere selvvalgte og specifikke rapporter.

Jeg vil tage tanken med videre hvis det bliver prioriteret, at vi skal arbejde med forbedring af rapporter i 2017.

Med venlig hilsen
Andreas Polk
e-conomic