forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Søgning i ordrebilledet på overskrift

+1
Hej.

Når man står i ordrebilledet (Oversigten med alle åbne ordrer)  Vil det så ikke være muligt også at søge efter hvad der står i overskriften?

Vi har nemlig tit mange ordrer til samme kunde og det vil derfor være godt hvis man kunne søge efter den tekst der står i overskriften også
spurgt 12 Maj, 2016 i Forslag » Andet af plouger (890 points)
status opdateret 23 Maj, 2016 af Andreas Polk

1 Svar

Hej Plouger.
Tak for dit forslag her på forummet :)

 

Det er desværre ikke en mulighed, at søge specifikt efter overskriften men jeg har en løsning der vil gøre det muligt for dig og som også gør, at vi ikke kigger på, at udvikle en helt specifik system løsning da vi mener, at vi kan skabe en større værdi for vores kunder andre steder.

 

Men når du står inde i ordre oversigten og du har samtlige ordre vist så skal du bare trykke på tasteturet ctrl + F (for mac: cmd +F) så kan du soge på alt tekst i et felt og derved kunne søge på overskriften. Så vil teksten blive markeret hvis der er et match med det du søger efter. 

 

Det håber jeg ihvertfald vil gøre det lettere for dig, at søge frem i ordreoversigten nu hvor vi ikke vil kigge på, at udvikle en helt specifikt søgnings funktion. 
Jeg sætter derfor dit forslag som implementeres ikke men du skal have mange tak for, at du har bidraget med dit forslag på vores forum. Du må have en rigtig dejlig aften :)


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 23 Maj, 2016 Forslag af Andreas Polk (39,250 points)
overvejes× 100
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”