COOP: Fordeling blokerer hvis man angiver flere debitorer (Brugser)

0
Hej E-conomic

COOP's central administration gør det, at de betaler f.eks. 50 brugser mv. i en samlet indbetaling.

Der er også andre firmaer end COOP som gør det.

Når bogholderne så skal bogføre den samlede betaling ind, så vil de gå ind under Fordeling og så taster der løs, for blot til slut at få en fejl om, at man ikke kan angive flere debitorer.

E-conomic vil kun have at man angiver en debitorer. Men det er jo ikke sådan det forholder sig i virkeligheden, idet COOP m.fl. betaler på vegne af en stribe debitorer i en samlet / fælles betaling.

Kan I udbygge jeres system, så det ikke kommer med en blokering, hvis man vælger flere debitorer under Fordeling? I stedet kunne det komme med en advarsel om at man man lige skal være obs på at man har tastet flere debitorer ind (hvilket man så bare skal se bort fra i f.eks. COOP's tilfælde).

Foretager I denne udbygning er bogholderne fri for at skulle splitte en stor COOP-betaling op og bogføre den ind enkeltvis... hvilket jeg skal hilse og sige tager noget tid, hvis der er foretaget betaling for mange debitorer..

Med venlig hilsen

Jens Kirk

Webkonsulenterne

i Forslag » Andet af (8k points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Jens,

For lige at kaste lys over udfordringen og forstå den til fulde, vil jeg meget gerne bede om mere information, så vi kan reproducere det du beskriver.

Som du skriver det, forstår jeg at i bruger fordelingsskabelonen. Hvordan i får forskellige kunder på her, er mig en gåde smiley

Er det blot 1-benede posteringer, eller hvordan skal det reproduceres? 

Jeg ser frem til dit svar.


Med venlig hilsen

Magnus Hyllested Börgesen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (8.2k points)
Prøv at forestille dig, at der kommer 50.000 kr fra Coop og der er 10 brugser, som de har betalt for ved en overførsel. Og så vil du gerne udligne deres fakturaer på en nem måde og anvender jeres fordeling. Bruger man andet end den samme kunde, så kommer e-conomic med en fejl.

Det kunne være smart at udligne alle brugser (kunder) i en fordeling.

Hej Jens,

I denne omgang er det blevet vurderet, at en løsning vil blive teknisk tung at lave, og der ikke er kunder nok som har denne type udfordring.

I denne omgang må vi leve med at lave 10 forskellige kundeindbetalinger, fra dit ellers fine eksempel i kommentaren.

Jeg er ked af det negative svar, men endnu engang skal du have ros for dit engagement på vores forum smiley


Med venlig hilsen

Magnus Hyllested Börgesen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (8.2k points)