Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




À conto fakturering

0
Kan man ikke konstruere en faktureringsmodel, der tillader angivelse af

Arbejdets art, så total entreprisesum og så et felt med "udført i %", så man automatisk får respektive à conto beløb ude til højre.

Efter sammentælling, så et felt til "tidligere faktureret à conto", inden der lægges moms på.

I dag sidder vi og tilretter lange tilbudslister til à conto planer, som vi så må vedhæfte vores fakturaer, da "udført i %" skal være specificeret på de forskellige arbejdsopgaver.

Eller findes det måske allerede i e-conomic?

Mvh Manuela
i Forslag » Andet af (310 points)
opdateret af

1 Svar

Hej Manuela.
Tak for dit forslag her på forummet :)

 

Det er en meget specifik forespørgsel som jeg ihvertfald kan høre vi skabe værdi for din arbejdsdag. Jeg er dog ikke helt sikker på om jeg helt præcist forstår scenariet. Det er ikke en ny udvikling vi kigger i retningen af men jeg er mere interesseret i om vi måske kan finde frem til "workaround" hvor i kan gøre det nemmere i jeres hverdag.

 

Det jeg umildbart tænker var, at i kunne oprette enheden under salg > opsætning > enheder og oprette procent (%) fordi så vil du i antal på linjen kunne skrive fra 1-100 også vil enheden være i procent således, at de linjer i har på jeres tilbud/ordre/fakturaer ville være vist som %. Dette kunne måske gøre det lidt lettere.

 

Jeg sætter dit indlæg som implementeres ikke eftersom det er en meget specifik efterspørgsel men det kan være vi kan finde en løsning og ellers alternativt vil jeg få mit branche team til, at kontakte dig da det kunne være, at vi havde en app partner som kunne være løsningen.

 

jeg ser frem til, at høre fra dig så jeg kan prøve, at gennemskue om vi kan finde en løsning til dig. Du må have rigtig dejlig aften :)


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)