Søgning på leveringssted og leveringsadresse

0
Min ene kunde er et kloakfirma, som har mange forskellige adresser, som de arbejder på, og de arbejds-adresser (som ikke altid er kunden's fakturaadressen), skriver jeg lige nu i "overskrift" på vores fakturaer, så kunden kan se det, og så vi kan søge på adressen i "arkiv" - vi har tit behov for at finde fakturaerne igen og bruger derfor arkiv og søgning på adresse rigtigt meget. Men nogle af de kunder, der får fakturaer via EAN, vil hellere have, at vi skriver adressen i "leveringssted" eller i "adresse" der er til højre for leveringssted, når man laver fakturaer. Det har jeg så lige prøvet, men så kan jeg ikke længere søge på adressen i "arkiv", og det dur ikke. Derfor kan jeg ikke bruge det, som det er nu. Så mit kæmpe store ønske til jer, er at i putter felterne leveringssted og adresse, (begge fra feltet "levering" på fakturaen), ind i arkiv, så man har mulighed for at søge på dem.
i Forslag » Andet af (1.8k points)
status opdateret af

1 Svar

Hej HTB

Tak for dit forslag her på vores forum :)

 

Jeg kan godt se, at det vil gøre arbejdsgangen nemmere for din kunde her hvor der er mange forskellige adresser men jeg må erkende, at det ikke er et forslag jeg tror der er særlig efterspurgt og derfor er der andre områder af programmet hvor vi skabe en større værdi for en større mængde af kunder. 
Derfor sætter jeg  dette indlæg som implementeres ikke

 

Jeg har dog også et workaround til jer så i kan søge efter fakturaer på bestemte leveringsadresser. Dette kan lade sig gøre hvis du går via det orange tandhjul --> alle indstillinger --> eksporter data --> sæt prik i download lister enkeltvis (her er det muligt, at sætte fra/til dato) --> tryk på send data --> vælg filen faktura.csv 

 

 får du en excel fil hvor du kan se bogførte fakturaer også kan du fra højre hjørne trykke på søg i excel og søge efter adressen.

 

Derudover kan du også markere hele rækken også trykke på filtrer i højre hjørne således du kan i kolonnen med leveringsadresser vælger til og fra således du kan se hvilke fakturaer der ligger på denne leveringsadresse og på den måde får du så fakturanummeret og kan finde den egentlig faktura i arkivet.

 

Hvis du gerne vil have en lille video hvor jeg viser dette fif i excel så må du endelig sige til så vil jeg lave sådan en til dig.  

 

Endnu engang mange tak for, at du delte dit forslag her på vores forum selvom det ikke lige denne gang er noget vi vil tage med til udvikling. 
Du må have en rigtig god dag :)


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)
Det vil godtnok være bøvlet, hvis man ind og søge og lave Excel-fil. Jeg vil gerne have, at tingene skal være nemme at bruge.