forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Magento integration

0
Hej E-conomic

Vi her nye kunder hos jer, og er ved at sætte systemet op. Indtil videre er vi positivt over e-conomic.

En af grundene til at vi valgte e-conomic er at det tager sammen med Magento, som i også er ved at implementerer. Derfor skuffer det også, når Steffen E fra e-conomic eneste respons til:
http://forum.e-conomic.dk/1827/lager-sync-e-conomic-og-magento er at tilbyde en forlængelse af brugerens egen udviklers demo periode. Er det ikke et problem som e-conomic bør løse, og hvis det er, er der så sket noget på den side?

Under alle omstændigheder, så ser vi frem til at bruge e-conomic, det virker som om programmet løser vores interne udfordringer
spurgt 15 Apr, 2012 i Skyen » Debat om apps af JSkovenborg (150 points)
status opdateret 21 Feb, 2013 af Stine M. Klitgaard

1 Svar

 
Bedste svar
Hej - og velkommen til!

Det vil jeg give dig ret i - virker mærkeligt de 2 punkter er sprunget over. Det hører med til historien, og det jeg skulle have skrevet, er at vi her i e-conomic ikke selv har udviklet vores integrationsløsninger - men har fået vores integrationspartnere til det. Derfor kender vi ikke til dem i detaljer, og derfor det meget sparsomme svar - som dog selvfølgelig skulle være uddybet.  

Der er lavet flere forskellige integrationsløsninger til e-conomic, og f.eks. er der en 10-15 forskellige webshops løsninger, som alle virker forskelligt. Hvis man har forbedringer/ting der skal virke anderledes eller lign., anbefaler vi man går til integrationspartneren. Alternativt hvis den slet ikke virker, så hiv fat i os, så tager vi gerne kontakt til integrationspartneren og hører hvad der kan være galt, og om det ikke er noget de skal have løst.

Var det en bedre forklaring? Er der andet du gerne vil vide, jeg går næsten ud fra du har en konkret situation du har nogle spørgsmål eller lign. til?

Mvh

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 16 Apr, 2012 Skyen af Steffen E (151,510 points)
valgt som bedste svar 6 Dec, 2012 af Sisse Hansen