Manuel angivelse af Forfaldsdato

0
Hejsa.

Jeg så gerne at man kunne angive Forfaldsdato manuelt ved oprettelse af ny faktura.

Det giver ikke mening at skulle have 30 forskellige betalingsbetingelser - og så skal sidde i hånden og "gætte" for at man rammer rigtig dato ...
spurgt 27 Apr, 2016 i Spørgsmål » e-conomic generelt af srehne (750 points)
gen-kategoriseret 29 Apr, 2016 af Andreas Polk

1 Svar

Hej Søren

Tak for dit indlæg her på forummet :)

 

Det kan jeg selvfølgelig godt forstå og du har helt ret det vil være bøvlet, at skulle sidde og gætte hvilken betalingsbetingelse der rammer rigtigt dato.

Jeg er dog sikker på,at jeg har løsningen du søger. Det er sådan, at du kan oprette en betalingsbetingelse med typen forfaldsdato som faktisk er en betalingsbetingelse hvor du selv manuelt skal vælge forfaldsdatoen ved oprettelse af fakturaen. 

Du kan læse lidt nærmere om typen her på vores ecopedia guide på betalingsbetingelse.

Det du skal gøre er, at gå via salg --> opsætning --> betalingsbetingelse --> opret ny --> vælg typen forfaldsdato --> så skal du fremover anvende denne betalingsbetingelse.

 

Det skulle gerne give dig  den ønskede løsning. Jeg håber, at du vil give mig en bekræftelse på at det var det du søgte.

Imellem tiden så flytter jeg derfor indlægget over i "spørgsmål" og sætter det som "løst" da jeg formoder, at det er løsningen. 

 

Endnu engang tak for dit bidrag her på forummet. Du må have en rigtig dejlig weekend :)


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 29 Apr, 2016 Spørgsmål af Andreas Polk (39,250 points)
Hejsa.

Det er helt igennem fantastisk! Jeg synes at jeg HAVDE været inde at kigge efter denne indstilling. Men selv en gammel IT mand kan jo få brug for bedre briller ... Eller er der faktisk kommet en opdatering af e-conomic som har introduceret denne løsning for nyligt? ;-)

Under alle omstændigheder: SUPER!
Tak for god support - generelt set!
v.h.
Søren Rehné
Hej Søren.
Super dejligt, at høre det var den løsning du ledte efter. Det er faktisk en funktion der har ligget der i længe så det er ikke en ny funktion jeg har trukket ud af ærmet.

Tak for de rosende ord.

Du må have en fantastisk dag :)