Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Periodisering til en periode på en dag

0
Kære e-conomic.

Jeg er noget forundret og lidt ærgerlig over, at I udarbejder et modul til periodisering, hvor det ikke er muligt at periodisere korrekt og specifikt til en konkret dato eller datoer forskellig for ultimo.

Jeg har flere tilfælde, hvor det er nødvendigt, at kende indtjeningen pr. dag, hvor omsætning og/eller omkostninger har en anden fakturadato end dagen for aktiviteten.

Det ville være hensigtsmæssigt, hvis man kunne anvende den automatiske periodisering til at periodisere omsætning og omkostninger til den rette dag. Fremfor at det altid sker ultimo måneden.

Jeg vil derfor foreslå, at I tilpasse periodiseringsmodulet, så det bliver muligt at periodisere en given dato eller  datoer forskellig for ultimo måned.

På forhånd tak

Hans Henrik
i Forslag » Andet af (840 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Hans Henrik
For det første mange tak for dit forslag og din interesse i, at udvikle det produkt vi tilbyder.

 

Det er rigtigt, at vores modul til periodisering er lavet til en måneds baseret periodisering og ikke til fordeling på specifikke datoer. Jeg kan godt forstå, at det vil være en ganske hensigtsmæssig funktion i den situation du står i men det er ikke et forslag vi vil tage med videre.

Det er i vores opfattelse ganske få af vores kunder som vi kunne drage nytte af dags specifik periodisering og vi vil derfor fokusere vores ressourcer andet sted i programmet hvor vi kan skabe større værdi for flere kunder.
Jeg sætter derfor forslaget som implementeres ikke men skulle efterspørgslen mod forventning blive unægtelig stor vil vi selvfølgelig tage et kig på forslaget igen.

 

Endnu engang mange tak for, at du delte dit forslag her på vores forum og selvom det ikke bliver til en implementering denne gang håber jeg, at du vil gøre brug af det en anden gang.

Du må have en rigtig god weekend :)

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)
Hej.

Jeg mangler samme funktion som Hans Henrik. Vi sælger software moduler hvor opdateringen og support gælder fra dags dato og 12 måneder frem. Samme princip som hvis man abonner på Office 365 eller
Mange andre abonnementer på software.
Hej Toke
Som jeg forstår jeres situation så vil du gerne kunne periodisere dine indtægter og udgifter - det kan du også sagtens med være periodiseringsmodul http://wiki2.e-conomic.dk/tillaegsmoduler/periodisering

Det vil fordele det ud på månederne fra bogføringsdatoen - Det Hans Henrik ønskede var, at du kunne bogfører en udgift på en specifik dato også periodisere den hen på en anden dato.

Med venlig hilsen
Andreas Polk
e-conomic