Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Flere forslag til forbedringer af economic

0
Hej,

Jeg har nedenstående forslag til forbedringer til e-conomic :

- Når man overfører posteringer fra bankmodulet kunne det være en stor fordel, hvis man kunne til og fravælge momskoder, samt en fordelingsknap som i den normale kladde. F.eks. ved løn vil det være brugbart, da vi på en del kunder bogfører direkte fra bankmodulet på grund af manglende kommunikation med superkladden(uddybes i punkt 3).

- Det vil endvidere være en stor fordel, hvis superkladden kunne fungere sammen med bankafstemningen i form af kladdeposteringer. Jeg er blevet oplyst det skulle fungere, men det fungerer ikke på nogen af mine kunder i hvert fald. Det vil lette tastearbejdet meget, og gøre vi kan spare en masse tid.

- Sidste forbedring er også i bankmodulet, da man ikke kan "tabbe" tilbage i det vindue, hvor man skal kontere de posteringer man ønsker at overføre til kladden, det har før ikke været et problem, men jeg har ingen mulighed for at "tabbe" mig op til en postering længere oppe, hvis jeg først er gået til næste linje.

Jeg håber i forstår fordelene i nogle af forslagene, da jeg selv føler de vil lette min arbejdsgang. :)
i Forslag » Andet af (120 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Trina.

- Jeg kan sagtens forstå udfordringen i ikke at kunne til og fravælge momskoder under bankafstemningen. Dog er jeg usikker på om der vil være for meget funktionalitet at tage stilling til hvis fordelingen også skulle være en del af bankafstemningen. Derfor vil jeg meget gerne tage det med momskoderne med til næste møde, hvor vi vil overveje muligheden for en kolonne med momskoder.

 

- Jeg kan sagtens se behovet for at bankafstemningen og superkladden kunne tale sammen, du kan overføre posteringer fra bankafstemning til kassekladden. Posteringerne kommer første med i venstre side af bankafstemningen når de er blevet bogført. Grunden til det, er at det er to adskilte moduler, og det vil tage meget tid at udvikle samarbejdet. Derfor vil jeg i første omgang ikke tage det med til mødet, de vi hellere vil fokusere på andre områder der kan skabe mere værdi for vores kunder. 

 

- Jeg kan godt se at at det vil lette arbejdsgange at kunne "tabbe" tilbage når man er ved at kontere posteringer. Derfor har jeg allerede taget hånd om denne sag for det vil helt sikkert lette arbejdsgange for flere.

Endnu engang tak for dit forslag, hav en rigtig god sommer. 

 


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Nina Andersen</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (860 points)

Hej Trina
Nu har dit indlæg ligget i knap et år uden, at du har fået en opdatering. Det synes jeg vil skylder dig nu smiley

Først og fremmest så fik vi rettet ”fejlen” med, at ”tab+shift” i overfør posteringer tilbage i sommers. Så hvis du endnu ikke har opdaget det så kan du nu tabbe tilbage inde i overfør posteringer.

I forhold til de andre forslag har vi haft dem op og vende på vores møde og det ligger ikke i planen, at lave fordelingsknappen eller momskode feltet i overfør billedet.
Selve fordelingsknappen i er kassekladden hæftet til ”modkontoen” og vi oplever ikke et stigende behov for dette i bankafstemningen.

Lidt det samme med momskoden så oplever vi de fleste af vores ikke ofte skal rette i momskoden og nok endnu mindre ofte fra bankafstemningen.
I forhold til lønposteringer tænker jeg, at en integration med lønsystemet kunne være særligt anvendeligt så disse lønposteringer automatisk bliver smidt over i regnskabet.

Du skal have en stor tak for, at du har delt dit forslag her på vores forum. Selvom det ikke er det hele vi er gået videre med så får du i hvert fald en afklaring. 


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)