Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Kundeliste fordelt på medarbejdere

+1
Alle vore kunder er tildelt en medarbejder, som er ansvarlig for kunden. Er det muligt at udskrive en kundeliste i "medarbejderorden", således at jeg kan give hver medarbejder en liste over de kunder, han/hun er ansvarlig for?

Takker på forhånd ;o)
i Spørgsmål » Andet af (340 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej,

Mange tak for dit indlæg.

Jeg kan godt forstå dit behovet for denne liste, jeg har ikke den specifikke liste, men jeg har dog en løsning som forhåbentligt kan hjælpe i Excel. Du kan hente en kundeliste under:

  • Det Orange Tandhjul
  • Alle indstillinger
  • Virksomhed
  • Eksporter data
  • Download lister enkeltvis
  • Kunde

Når du får åbnet Excel arket for kunder, kan du markere kolonnen, og trykke på knappen filtrer, og vælge hver af dine medarbejder der, så kommer der en separat liste for en medarbejder adgangen, så kan du kopiere det over, også har de information og en liste over de kunder de har ansvaret for.

Hvis du har yderligere spørgsmål omkring denne liste, så endelig kontakt os, så vi kan finde en løsning. Endnu engang tak for dit forslag


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Nina Andersen</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af 🔒 (860 points)