APP - bør understøtte mere end 1 konto

0
Hejsa.

Som en hyppig bruger af e-conomic vil jeg gerne forslå at APP'en kan understøtte flere konti. Ikke nødvendigvis som jeres Administratorkonto. Men mere "ala" Danske Banks.

Altså at man kan logge ind på flere konti - som ligger sig i en "drop-down" / valg liste.

Hver gang man skifter ... ja så kan I bare lave det som om man "logger ind forfra" med de gemte indstillinger. Dermed bliver implementeringen ikke særlig dyr.

Men det vil muliggøre at jeg det ene øjeblik tager billed af bilag til bogholderi 1 - for derefter at skifte og tage billeder af bilag til bogholderi 2 ;-)
i Forslag » Andet af (750 points)
gen-kategoriseret af

1 Svar

Hej Søren.
Tak for din forslag her på forummet :)

Det er et godt forslag du kommer med og den har været oppe og vende før. Men den ligger ikke inden for de nærmeste udviklinger af app'en da vi ikke oplever en mærkbar efterspørgelse på området sammenlignet med andre ting app'en. 

Jeg har sendt det videre til mit mobil team men du må også meget gerne give forslaget inde via feedback på app'en således, at det bliver samlet det rigtige sted.

 

Derfor sætter jeg også forslaget som implementeres ikke da der lige nu ikke er udsigter til, at det bliver udviklet inden for nærmeste fremtid. Men jeg håber, at du også vil give dit forslag igennem mobil app'en.

 

Endnu engang skal du have mange tak for dit gode forslag selvom det ikke vil blive implementeret på nuværende tidspunkt. 
Du må have en rigtig god dag

 

 


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)