varer i ordre ? men der er ingen vare i ordre opstået d.20-02-16 ikke løst endnu. ?

0
Hej

Efter en lageroptælling d.20-02-16 og d.23-02-16 ligger du lige pluseligt vare reserveret i ordre men der er igen ordre det her reservedere vare henviser til... luft.

har derfor taget kontakt til e-conomic d.24-02-16 og rykket flere gange for at få fejlen udbedret. for det her vare som der står er reservedet på en ordre gør jo at vi bestiller flere vare hjem, får at opdage at der ikke er nogle ordre til de reservede ordre for de findes ikke.

Hvornår løser i den er fejl i jeres lager system ??  nu står vi og skal lave lager optælling igen, hvor man jo ikke ved hvad der så sker.

 

løsning tak.

hilsen

thomas
i Forslag » Lagerstyring af (250 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Thomas
Tak for dit indlæg her på forummet :)

 

Det er rigtigt, at vi oplever nogle fejl angående i ordre i lagermodulet. Jeg vil rigtig gerne prøve, at tjekke din sag efter og håber derfor du vil tilføje mig som administrator mit nr. er: 1071537 og hvis du vil skrive et par berørte varenumre så jeg kan undersøge det nærmere. Hvis du ikke vil skrive det videre på forum må du endelig skrive på info@e-conomic.dk   ATT Andreas Polk - Forum 18562

Jeg er rigtig ked af, at det er et problem der har stået på længe men jeg vil ihvertfald gøre mit for, at undersøge det nærmere.

 

Du må have en dejlig dag :)


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)