forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

varer i ordre ? men der er ingen vare i ordre opstået d.20-02-16 ikke løst endnu. ?

0
Hej

Efter en lageroptælling d.20-02-16 og d.23-02-16 ligger du lige pluseligt vare reserveret i ordre men der er igen ordre det her reservedere vare henviser til... luft.

har derfor taget kontakt til e-conomic d.24-02-16 og rykket flere gange for at få fejlen udbedret. for det her vare som der står er reservedet på en ordre gør jo at vi bestiller flere vare hjem, får at opdage at der ikke er nogle ordre til de reservede ordre for de findes ikke.

Hvornår løser i den er fejl i jeres lager system ??  nu står vi og skal lave lager optælling igen, hvor man jo ikke ved hvad der så sker.

 

løsning tak.

hilsen

thomas
spurgt 18 Apr, 2016 i Forslag » Lager af Thomas Arentoft (250 points)
status opdateret 1 Jun, 2016 af Andreas Polk

1 Svar

Hej Thomas
Tak for dit indlæg her på forummet :)

 

Det er rigtigt, at vi oplever nogle fejl angående i ordre i lagermodulet. Jeg vil rigtig gerne prøve, at tjekke din sag efter og håber derfor du vil tilføje mig som administrator mit nr. er: 1071537 og hvis du vil skrive et par berørte varenumre så jeg kan undersøge det nærmere. Hvis du ikke vil skrive det videre på forum må du endelig skrive på info@e-conomic.dk   ATT Andreas Polk - Forum 18562

Jeg er rigtig ked af, at det er et problem der har stået på længe men jeg vil ihvertfald gøre mit for, at undersøge det nærmere.

 

Du må have en dejlig dag :)


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 1 Jun, 2016 Forslag af Andreas Polk (39,250 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”