Hastighedsproblem i e-conomic

0
Kære e-conomic.

Jeg har flere bogholdere som er irriteret over at hastigheden når man indtaster kontonummer eller kundenummer mv.  Hvis man eks ønsker at skrive et finanskontonummer 53745 så fremkommer der tit et andet nummer i 537xx intervallet.

Brian Lyngholm

Support-team Danmark
i Spørgsmål » Andet af (590 points)
status opdateret af
Den oplever jeg også en del. Nogle gange er det som om e-conomic "hænger" en smule i bremsen og taster man et kontonummer hurtigere end den når at følge med i udsøgningen, så vælger den ofte en forkert konto.
Eksempelvis har kontoplanen 7310, 7311, 7312 og 7315. Taster jeg 7315 og den alene når at følge med i udsøgningen til 731, så vælger den konto 7310 som er den øverste af de udsøgte.
Det sker ikke tit, men pisse irriterende da man ofte først fanger dem i forbindelse med afstemningerne.

2 Svar

Hej Brian.
Tak for spørgsmålet her på forummet :)

Jeg kunne rigtig godt tænke mig, at få lidt mere informationer hvordan det ser ud når i oplever det. Endnu bedre hvis du har mulighed for det optage lidt video af situationen så jeg kan se hvordan i oplever det fra jeres side.

Så har jeg nemlig mere, at gå videre med til teknikken så vi kan finde frem til hvad det er der sker. Du må meget gerne sende mig videoen på info@e-conomic.dk emne: ATT Andreas Polk - Ang. Forumindlæg 18557

Hvis det ikke er en mulighed må du meget gerne prøve, at tilføje mig som administrator på en af de aftaler hvor i oplever det. Mit administrator nr. er:1071537 så jeg evt. selv kan teste og filme sitautionen.

Jeg ser frem til, at høre fra dig så vi kan undersøge det nærmere. Du må have en rigtig god dag :)

Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Spørgsmål af (39.3k points)

Hej Brian smiley

Jeg er igang med, at rydde op i nogle af vores gamle indlæg og her faldt jeg over dette. Jeg mindes, at du snakkede med min kollega Simon Pedersen angående denne udfordring. 

Jeg er dog nysgerrig vedrørende om jeres udfordring blev løst? 

Indtil videre fjerner jeg tagget "udestående"  - Endnu engang mange tak for, at du delte din udfordring her på vores forum.


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Spørgsmål af (39.3k points)