Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Foranstillede nuller i stregkoden

+1
Hej e-conomic

En stregkode består for det meste af 13 cifre. For nogle lande er det første eller to første cifre 0 (nul).

Når jeg skriver en csv fil ud fra ”export af data” forsvinder de foranstillede nuller i csv-filen.

Jeg kan således ikke se, om der er fejlagtige stregkoder på varekortene.

Det er vigtigt, at det er i orden, da OIOUBL-filen ikke bliver opdateret med stregkoden, hvis den ikke har den korrekte længde.

Der bliver ikke testet på længden af feltet på varekortet med den begrundelse, at nogle bruger feltet til andre ting!!!!

Så må vi andre, der bruger det rigtigt, jo finde på noget andet!!

Formatterer jeg csv filen med #00000000000000, så tvinger jeg blot foranstillede nuller, uanset om de er i e-conomic eller ej.

Er der nogen, der har en god ide til, hvordan jeg kan se antallet af cifre inklusive de foranstillede nuller i e-conomic!!  Det drejer sig ca 5.000 varer, så at gå ind på hvert enkelt varenummer er ikke en løsning.

mvh
Finn
e-consultic
lukket som en kopi af: Stregkoder i varekartoteket
i Spørgsmål » Andet af (10.5k points)
lukket af

1 Svar

Hej Finn
 

Jeg kan se, at du har oprettet 2 forslag som for mig ligner er identiske. Jeg lukker derfor dette forslag med henvisning til forumindlæg 18578 

Som jeg besvarer herefter.


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af (39.3k points)