forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Tilknytte Afdeling til Leverandør?

0
Hej E-conomic

Det kunne være meget smart, hvis man kunne have mulighed for at tilknytte en afdeling til en leverandør, fordi så kunne afdelingen være valgt på forhånd, når man skal bogføre deres købs-faktura.

Med venlig hilsen

Jens Kirk

Webkonsulenterne

spurgt 15 Apr, 2016 i Forslag » e-conomic generelt af Jens Kirk (7,960 points)
status opdateret 27 Jun, 2016 af Andreas Polk

1 Svar

Hej Jens
Tak for dit forslag og din interesse i udviklingen af vores program :)

 

Jeg kan godt se nogle få tilfælde hvor dette kunne være en smart løsning men jeg er af den overbevisning at der er andre områder i programmet hvor vi kan skabe en større merværdi for vores kunder.

 
Det er derfor ikke et forslag vi kommer til, at tage med videre og vi kommer derfor til, at holde fast i muligheden for, at sætte en fast afdeling på kontoen.

 

Det skal dog lige kort nævnes, at den faste afdeling ikke slår igennem ved f.eks. leverandør fakturaen og det har jeg taget med videre fordi det ødelægger vores til tænkte arbejdsflow hvis du spørger mig.

 

Det betyder, at jeg sætter forslaget som implementeres ikke men endnu engang mange  tak for dit forslag og din interesse i vores program. Du må have en rigtig god dag :)

Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 27 Jun, 2016 Forslag af Andreas Polk (39,250 points)
overvejes× 112
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”