forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

EAN ændring uden at skulle kreditere og fakturere på ny

+1
Det er med stor undren og til stor irritation, at det ikke er muligligt at genfremsende en faktura via et ændret EAN nr. uden at skulle kreditere og fakturere på ny. Når der intet problem er i at ændre en faktura mailadresse ????

Er det ikke en mindre detalje med stor effekt der kan rettes nemt og easy

/Poul
spurgt 13 Apr, 2016 i Forslag » e-conomic generelt af Po (170 points)
status opdateret 23 Maj, 2016 af Andreas Polk

1 Svar

Hej Poul.
Tak for dit forslag her på forummet :)

 

Jeg kan godt forstå, at der kan være en irritation, at det ikke er muligt, at gensende en faktura til et ændret EAN nr. men selve grunden er forbundet med, at det ikke er muligt, at ændre i en bogført faktura og dette EAN nr. bliver fastlåst fakturaen på samme måde som CVR nummeret og derfor er det ikke muligt blot, at gensende en faktura til et ændret EAN nr. da det egentlig er en rettelse af fakturaen.

 

Grundet til, at det så er muligt, at sende via en anden e-mail adresse er, at dette ikke bliver fastlåst på fakturaen og derfor heller ikke ses på fakturaen (i vores standard) 
Dette er kun et problem hvor EAN nr. er indtastet forkert på kunden, at det giver problemer og det er derfor ikke et forslag vi kigger på at implementere da det også ville skulle ændre i en bogført faktura som ikke er tilladt jf. bogføringsloven. 

Derfor vil løsning være, at kreditere og fakturere på ny som du nævner. Hvis andre interesseret kunder læser med så kan løsningen læses her --> Guide til ændring af EAN nr og ny faktura 

 

Selvom det ikke blev til en implementering af dit forslag så skal du have mange tak for at dele dit forslag her på forummet og jeg håber du vil gøre det en anden god gang. Du må have en god dag :) 


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 23 Maj, 2016 Forslag af Andreas Polk (39,250 points)
overvejes× 104
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”