forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Api - soap ordre bliver til Direkte posteringer under moms rapport?

0
Jeg har et problem med at finde ud af hvorfor en postering, som jeg laver via soap, kommer ud som "Direkte posteringer" under "Navn" når jeg trækker en rapport for "Salg til EU" i stedet for kundens navn.

Det gælder kun for de ordrer, der bliver importeret på denne måde. Opretter jeg en ordre direkte i e-conomic, så får den navnet på kunden.

Nogen der har prøvet noget tilsvarende og kan pege mig i den rigtige retning?
spurgt 11 Apr, 2016 i Spørgsmål » Teknik og drift af likedon (170 points)
status opdateret 3 Aug, 2016 af Andreas Polk
Tak for svaret.
Omend det er lidt tid siden så er jeg ikke færdig med at kigge på det. Jeg skal nok melde tilbage hertil hvad jeg får til at virke og hvordan.

1 Svar

Hej Likedon :) 
Tak for dit spørgsmål her på forummet.

Jeg har været inde og undersøge lidt om nu ved jeg selvfølgelig ikke helt præcist hvordan disse posteringer overføres igennem SOAP eller du oprettet dem. Men jeg kender til et, tilfælde hvor der vil "direkte posteringer" og ikke med kundens oplysninger.

 

Hvis du laver posteringen som flerbenede og starter med, at vælge typen manuel kundefaktura og vælger kunden, skriver faktura nummeret og vælger det total beløb på fakturaen. Hvis så der "system teknisk" her bliver trykket gem og forsæt. Så laves næste ben af posteringen med typen finansbilag, det kan i nogle tilfælde anvendes til at fordeler ud på flere konti. I denne del af posteringen vælges salgskontoen med EUV0 momskode f.eks. Så vil det stå som en direkte postering i rapporter "salg til eu" 

Så for, at du fra posteringer i kassekladden, som kommer fra API'et så skal der anvendes typen manuel kundefaktura for, at disse oplysninger kommer med over på salg til eu. Dette skyldes, at hvis det er på finansbilaget så går det uden om kunden og derfor kan rapporten ikke aflæse det.

Jeg håber, at det giver et overblik over hvad der sker. Jeg håber, at du vil give besked om mit tilfælde også passede til dit eller om det ikke gjorde. 
Jeg sætter derfor opslaget som udestående indtil, at jeg høre mere fra dig

Endnu engang mange tak for dit spørgsmål her på forummet. Du må have en dejlig aften :)


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 18 Maj, 2016 Spørgsmål af Andreas Polk (39,250 points)
Problemet var sammenblanding af HomeCountry,Abroad,Eu
ved vatZone.
Hej Likedon
Tak for, at du gav en status tilbage. Det lyder til for mig, at du så har fået problemet løst og det er rigtigt dejligt, at høre.

Endnu engang tak for, at du har brugt vores forum.
Du må have en rigtig god dag

Med venlig hilsen
Andreas Polk  e-conomic support
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”