Api - soap ordre bliver til Direkte posteringer under moms rapport?

0
Jeg har et problem med at finde ud af hvorfor en postering, som jeg laver via soap, kommer ud som "Direkte posteringer" under "Navn" når jeg trækker en rapport for "Salg til EU" i stedet for kundens navn.

Det gælder kun for de ordrer, der bliver importeret på denne måde. Opretter jeg en ordre direkte i e-conomic, så får den navnet på kunden.

Nogen der har prøvet noget tilsvarende og kan pege mig i den rigtige retning?
i Spørgsmål » Andet af (170 points)
status opdateret af
Tak for svaret.
Omend det er lidt tid siden så er jeg ikke færdig med at kigge på det. Jeg skal nok melde tilbage hertil hvad jeg får til at virke og hvordan.

1 Svar

Hej Likedon :) 
Tak for dit spørgsmål her på forummet.

Jeg har været inde og undersøge lidt om nu ved jeg selvfølgelig ikke helt præcist hvordan disse posteringer overføres igennem SOAP eller du oprettet dem. Men jeg kender til et, tilfælde hvor der vil "direkte posteringer" og ikke med kundens oplysninger.

 

Hvis du laver posteringen som flerbenede og starter med, at vælge typen manuel kundefaktura og vælger kunden, skriver faktura nummeret og vælger det total beløb på fakturaen. Hvis så der "system teknisk" her bliver trykket gem og forsæt. Så laves næste ben af posteringen med typen finansbilag, det kan i nogle tilfælde anvendes til at fordeler ud på flere konti. I denne del af posteringen vælges salgskontoen med EUV0 momskode f.eks. Så vil det stå som en direkte postering i rapporter "salg til eu" 

Så for, at du fra posteringer i kassekladden, som kommer fra API'et så skal der anvendes typen manuel kundefaktura for, at disse oplysninger kommer med over på salg til eu. Dette skyldes, at hvis det er på finansbilaget så går det uden om kunden og derfor kan rapporten ikke aflæse det.

Jeg håber, at det giver et overblik over hvad der sker. Jeg håber, at du vil give besked om mit tilfælde også passede til dit eller om det ikke gjorde. 
Jeg sætter derfor opslaget som udestående indtil, at jeg høre mere fra dig

Endnu engang mange tak for dit spørgsmål her på forummet. Du må have en dejlig aften :)


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Spørgsmål af (39.3k points)
Problemet var sammenblanding af HomeCountry,Abroad,Eu
ved vatZone.
Hej Likedon
Tak for, at du gav en status tilbage. Det lyder til for mig, at du så har fået problemet løst og det er rigtigt dejligt, at høre.

Endnu engang tak for, at du har brugt vores forum.
Du må have en rigtig god dag

Med venlig hilsen
Andreas Polk  e-conomic support