forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Delbetaling når man har Lagerstyringsmodul

0
Jeg savner rigtig meget at kunne lave en delbetaling når man har Lagerstyrings modulet, da jeg udover min egen webshop også fungerer som forhandler og har videresalg af nogle produkter, hvor der skal betales 30% ved bestilling og 70% ved levering.  Er der nogen tanker om at få dette integreret så det også virker med Lagerstyringsmodulet.
spurgt 4 Apr, 2016 i Forslag » e-conomic generelt af Betina Mikkelsen (120 points)
status opdateret 23 Maj, 2016 af Andreas Polk

1 Svar

Hej Betina
Tak for dit forslag her på vores forum :)

Det er desværre ikke noget der er udsigt til, at integreret til lagerstyringsmodulet. Grunden til det er, at i forhold finanslageret så sker den egentlig finans påvirkning når du sender en faktura og derfor er det kun muligt, at lave en delfaktura ud fra leverede varer. 

Mit forslag til dig er, at en løsning på problemet kunne være, at du lavede en beskrivelse i ordre/tilbud hvori der stod beskrevet,at der skulle betales 30 % af totalsummen ved bestilling og, at de resterende 70 % skulle betales ved levering. Selve indbetalingen af de 30 % vil du så blot kunne registrere via en kundeindbetaling uden, at du skriver faktura nummer også udligne med faktura når 70 % indbetalingen sker.

Hvis du gerne vil have lidt hjælp til hvilke muligheder der er i skabelons ændringen så du kan lave et ordrelayout der kunne virke vil det være lettest hvis du kontakte vores support på enten chat (9-18) eller telefon (88204840) telefonen er åbent fra 9-14

Endnu engang mange tak for dit forslag her på forummet selvom det ikke vil blive integreret. Du må have en rigtig dejlig dag :)


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 23 Maj, 2016 Forslag af Andreas Polk (39,250 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”