Informizely customer feedback surveys
Se de seneste forbedringer
Power BI integration

0
Hej

Vhordan får jeg Power BI til at hente data fra e-conomic direkte, uden at jeg skal trykke på knapper for det?
i Spørgsmål » Andet af (3.3k points)
status opdateret af
Hej Bjørn,

Vi har lavet en app til e-conomic der giver dig mulighed for at få finans-, salg-, projekt- og kundedata ud i Power BI. Løsningen har en række beregninger som gør det nemt at lave mere avancerede analyser på tværs af data fra e-conomic. Hvis du er interesseret i at høre mere eller prøve det på dine egne data kan du ringe til mig på 27103030 :) mvh Allan
Hej Allan
Tak for information.
men jeg har fundet en anden løsning.

2 Svar

Hej Bjørn
Tak for dit spørgsmål her på vores forum :)

Jeg kan desværre ikke besvare dit spørgsmål da det går ud på hvordan du i et andet program (app partner) kan hente data fra e-conomic og derfor vil det være bedst hvis du tog kontakt til det firma hvor du har købt integrationen til Power BI. 

Den app partner jeg kan finde der har integration til Power BI er IglobeCRM og deres support mail er: support@iglobecrm.com så håber jeg, at de kan hjælpe dig med spørgsmålet.

Hvis det er en helt andet app partner du har brugt må du meget gerne vende tilbage så kan jeg prøve, at se om jeg kan finde deres support.

Endnu engang tak for spørgsmålet her på forummet selvom det ikke lige er et spørgsmål vi kan svare på. Du må have en rigtig dejlig dag :)


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af (39.3k points)
Det var ikke helt det mit spørgsmål gik ud på.
Mit spørgsmål var mere hvorfor at jeg ikke kan hente data direkte fra e-conomic, ind i Power BI sådanm som man kan med Facebook og andre databaser.
Hej Bjørn
Tak for, at du vender tilbage.

Jeg er stadig ikke helt med på hvad dit spørgsmål går helt præcist ud på. Så jeg håber, at jeg kan få dig til at uddybe det.

Hvilke data fra e-conomic drejer det sig om?  Er det på specifikke aftaler? Og hvordan spiller det sammen idag imellem Power BI og e-conomic.

Det lyder lidt til for mig, at det ikke er i direkte program support spørgsmål, så jeg har brug for så meget information for at jeg kan finde frem til svaret.

Jeg ser frem til, at høre fra dig
Med venlig hilsen
Andreas Polk  e-conomic support
Hej Bjørn
Jeg gætter på du allerede har fået dig en BI-applikation.
Hvis ikke har jeg bygget en integration mellem e-conomic og Qlik Sense som giver dig en BI-app med overblik over dit data.
Se mere på www.negovista.com
Med venlig hilsen
Flemming
Hej Bjørn,

Fik du nogensinde svar på dette spørgsmål?
Spørgsmål af (140 points)