Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Hvorfor viser nøgletalsrapporten ikke nøgletal

0
Jeg har netop kørt en nøgletalsrapport og konstateret at rapporten helt korrekt viser bevægelser under resultatet. Samme rapport viser også bevægelser under balancen. Kan det ikke blive lavet om så rapporten korrekt viser balancetal i balancen dvs. akkumulerede saldi i stedet for bevægelser ?

Hilsen Finn René Jørgensen / Businessfocus
i Spørgsmål » Andet af (270 points)
gen-kategoriseret af

1 Svar

Hej Finn René.
Tak for dit forslag her på forummet :)

 

Jeg har prøvet, at tage rapporten og testet lidt og det er sådan, at den fungere på samme måde som med saldobalance. Det betyder, at den ikke tage en akkumulerede primosaldo med men kun en bogført primosaldo. 

 

Derfor vil du f.eks. kun kunne se bevægelser i balancen hvis du ikke har afsluttet det forrige regnskabsår og det er for mig korrekt i brugen af nøgletalsrapporten. Jeg vil gerne høre om det er tilfældet ved dig, så kan du fortælle mig om hvilken periode du har søgt frem og om det forrige er afsluttet eller ej. Du kan se det inde via det orange tandhjul --> alle indstillinger --> regnskab (venstre side) --> regnskabsår.
Så vil den vise de korrekte saldi i balancen så vidt jeg kan se.

 

Jeg flytter derfor indlægget over i kategorien spørgsmål. skulle jeg tage fejl kan vi selvfølgelig altid flytte den tilbage. Jeg sætter derfor også indlægget som udestående indtil jeg har hørt nærmere fra dig :)


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af (39.3k points)