Kladde opsætning med valg af posteringstype

+1
Jeg kunne godt tænke mig at lave en kladde med valgmulighed for 2 posteringstyper. Som det er nu er der kun mulighed for at vælge én eller alle.
i Forslag » Andet af (270 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej frj

Mange tak for dit rigtig gode forslag.

Jeg syntes det giver god mening, at du har muligheden for eventuelt at "designe" en kladde til at håndtere alle typer inden for f.eks. kunder.

I forbindelse med dette vil jeg meget gerne tage dette med videre til vores forum møde, hvor det vil blive vurderet i forhold til de andre forslag vi har modtaget samt det tekniske aspekt i det.

Jeg vil opdatere indlægget her, når det har været oppe at vende.

Du skal have mange tak for dit forslag og dit engagement her på forumsmiley


Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (29.9k points)

Hej frj

 

Som opfølgning på den tidligere besvarelse har vi haft dit forslag til gennemgang på vores forum møde.

Jeg må her starte med, at fortælle, at det ikke bliver prioriteret for nu - altså muligheden for fx at kunne vælge 2 typer i en kladde, frem for alle eller helt selv, at kunne "designe", hvilke typer, som er tilladte.

 

En opdatering/nytænkning af kassekladderne er ikke i planen for 2017 og derved heller ikke denne ekstra funktion. Jeg tør ikke afvise, at det kommer til, at kunne lade sig gøre på et senere tidspunkt, men det vil formentlig blive, hvis der kommer en større overhaling/forbedring af kassekladderne, som vi kender dem i dag. Her vil dit forslag selvfølgelig blive genovervejet smiley.

 

Derfor vil man altså være nødsaget til fortsat at tillade alle typer, hvis man ønsker at kunne arbejde med flere typer af posteringer i en kladde eller skifte imellem dem i opsætningen.

 

En anden løsning på længere sigt kunne måske også være, at man kunne benytte samme nummerserie til flere kladder (hvor nummeret blev opdateret kladderne imellem). Men det er altså heller ikke noget der bliver kigget på for nuværende.

 


Med venlig hilsen

Rune Troels Larsen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (1.7k points)