Mulighed for at få diverse rapporter på "dagsbasis"

+1
Det kunne være super fedt, hvis der blev udviklet en funktion som gør det muligt at få f.eks. en omsætningsstatistik fra en periode, f.eks. et kvartal, men på dagsbasis/ugebasis/andet interval i det kvartal, så det ikke bare er en total for kvartalet. Jeg har ofte brug for at lave statistik på udvalgte solgte varer på dagsbasis, og på nuværende tidspunkt laver jeg rapport pr dag, for den periode hvor jeg har bruge for at lave sammenligningerne. Det er ret mange rapporter, så en anden løsning som gør det muligt at sortere på f.eks. dato kunne være fantastisk.
i Forslag » Andet af (130 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Jonas
Tak for dit forslag her på forummet :)

Jeg vil gerne lige sikre mig, at jeg forstå det helt rigtigt så ville du gerne kunne trække omsætnings statistikken for perioden 1. kvartal (f.eks) også ville du gerne kunne sætte intervaller op så du kan følge pr. dags basis f.eks.  er det rigtigt forstået? 

Det er jeg ret sikker på, at vores app partner kan løse for dig og det kunne f.eks. være report 123 så jeg synes du skal prøve, at høre dem af. Det skulle være muligt, at prøve det 14 dage gratis hvis du går ind på deres hjemmeside. 

Jeg håber, du vil vende tilbage med hvad du kunne finde af lækre rapporter i report 123 og om det var en hjælp til dig i hverdagen. Indtil videre sætter jeg ikke noget "mærkat" på indlægget indtil jeg hører nærmere.

Endnu engang mange tak for dit bidrag her på forummet. Du må have en dejlig dag :)


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)