Afsender e-mail på faktura

+1
Hej

Jeg savner at det er vores egen e-mail der bliver vist ved fremsendelse af faktura til kunder.

Er med på at hvis man svarer tilbage på e-mailen er det vores egen. Men vi oplever at nogle kunder kopierer post@e-conomic.com og bruger denne som svaradresse og det irriterer mig grænseløst at man ikke kan rette det til vores firma e-mail.

Egentlig er det store irritationsmoment også at vi herved fortæller vores kunder hvilket økonomisystem vi bruger - det mener jeg egentlig vi skulle kunne holde for os selv, hvis vi ønsker dette.

Har fået at vide af jeres kundeservice at det ikke er muligt at rette det - men man kan tilkøbe en app, hvor man via et eksternt program kan gå ind og lave e-mailen om. Som kunde hos e-conomic finder jeg at det ikke er rimeligt at vi skal integrere et nyt program for at løse en så (i mine øjne) lille fejl.

Så med håbet om min egen e-mail fremadrettet - og uden ekstra betaling!

God dag herfra.

 

vh. Nina Jarlstad
i Forslag » Andet af (700 points)

1 Svar

Hej Nina

 

Mange tak for dit indlæg omkring dette smiley.

 

Jeg beklager virkelig meget, at det er et irritationsmoment for dig. Det er bestemt ikke hensigten! Da e-conomic ikke har et mailsystem i sig selv, er det lavet med denne standardgenereret mail fra hver aftale. Som du rigtig nok siger, så er det koblet op til jeres kontakt e-mail, så I får besked og får kunderne ved en kopiering sendt forkert, så sender vi dem besked om dette, så intet går tabt. Men i forhold til at få vist dit økonomisystem, så har du ret i at den mail gør det.

 

For at rette på dette er vi nødt til at gå gennem et mailsystem, det vil enten betyde, at vi skal være afhængige af at alle vores kunder kommer over på et system ellers skal det laves til alle mailsystemer og være afhængige af deres drift. Da vores højeste prioritet er at få vores kunders fakturaer ud, vil dette være risikabelt i forhold til det. Så kan godt se, det er en ”lille” fejl, men omfanget af det er større ned som så.

 

Men for at få det klaret, for dem der ønsker det, så har vi heldigvis partnere, der kan få din egen mail som afsender. Jeg er ked af, at du ser det som en ulempe, at du skal have et andet system. Vores app-partnere har netop lavet apps, som taler sammen med vores system, så det ikke er to forskellige og du på den måde kan få de ekstra muligheder vi ikke kan tilbyde.

 

Jeg ved at HUBbroker og @nt Text samt andre kan klare lige dette for dig, så du kan sagtens få det lige som du vil og de systemer er integreret, så det kommer fortsat til at ske i e-conomic, så styrer de bare faktureringen gennem din egen mail. Håber at de kan hjælpe dig videre, for det er desværre ikke en ekstra funktion vi vil gå ind og udvikle på, når de allerede er mulige og kan have komplikationer for vores system.

 

Håber det hjælper dig videre at have dem smiley 


Med venlig hilsen

Randi Birch Andersen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (2.9k points)
;) @nt Text kan ikke bruges da det ikke virker med Mac - vi kører udelukkende på Mac. Har ikke undersøgt den anden du nævner. Og nej - mener stadig ikke det er rimeligt at man skal tilkøbe en ydelse som denne. Men kan jo desværre blive nødt til det.
Men tak for svaret anyway.
/Nina