Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Synkronisering af projektinformationer til EY-e-faktura

0
Hejsa

Vi bruger EY-e-faktura og det fungerer i for sig fint, hvis det ikke var for den manglende synkronisering fra E-conomic til EY-e-faktura for såvidt angår informationen om "spærret vs. åbne" projekter og omkostningsarter.

EY fortæller mig, at problemet ligger os E-conomic, som ikke overfører informationen til dem....

Kan det virkelig passe...?

- der er jo ikke meget værdi i at spærre noget, hvis spærringen ikke gælder noget...

Hilsen Jørgen
i Forslag » Andet af (710 points)
status opdateret af

4 Svar

Sker der intet i denne sag?

Der er i hvert fald stadig ingen synkronisering, hvad angår omkostingsarter fra E-conomic til EY-faktura...

Hilsen Jørgen
Forslag af (710 points)
Hej Jørgen.
Tak for dit indlæg her på forummet :)

 

Jeg er ked af, at jeg ikke har givet dig en tilbagemelding men vi er ved at undersøge den situation du oplever. Indtil videre har jeg fundet frem til, at det er rigtigt det ikke er tilgængeligt igennem API'et om en omkostning er spærret eller ej og der er jeg helt enig med dig, at det ikke give værdi så, at spærre noget når det ikke er tilgængeligt.

Derfor er det lige nu i overvejelses fasen angående en implementering hvor det skal prioriteres sammenlignet med andre udviklinger. Jeg sætter derfor indlægget som overvejes og jeg vil opdaterer det når der bliver taget en beslutning på området.

 

Det midlertidige forslag jeg har er hvis du i dine spærrede omkostninger går ind og ændret navnet på disse og skriver SPÆRRET i starten af navnet således du kunne se dette over i EY e-faktura. Det er ikke den mest optimale løsning men det kunne være, at det kunne hjælpe dig imellemtiden og derfor ville jeg lige foreslå det.

 

Endnu engang mange tak for dit bidrag her på forummet. Jeg vil holde dig opdateret når der sker mere i sagen.
Du må have en dejlig dag :)

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)
Hej igen

Det er ikke en løsning at skrive "spærret" eller lignende i teksten... Som de fleste vanedyr, så husker vi numre (omkostninger og projektet) - og kigger ikke altid efter hvad teksten så måtte være.
Det er jo derfor, at det er smart med en databasestyring og ikke små papirlapper eller husketekster...(!)
EY-faktura skulle sparer os for tid - men jeg er til stadighed tvunget til at kontrollere deres output, fordi de ikke kan få basale informationer fra jeres API...
Hvor længe er jeres beslutningsproces om noget, som (i mine øjne) er en fuldstændig åbenlys mangel?

Hilsen Jørgen
Hej Jørgen.

Det kan jeg så godt se ikke er en mulighed men jeg det var et forsøg på et workaround.

Vi har taget forslaget med videre men det er ikke i vores roadmap for 2016. Men i starten af 2017 begynder teknikken, at kigge på udviklinger lignende denne og derfor vil der ikke ske mere før i starten af 2017 men dette er ikke en garanti for at de bliver udviklet men vi har lagt det til teknikken.

Jeg vil selvfølgelig opdatere indlægget her når der sker mere i processen men det forventes, at der kigges på det til 2017

Med venlig hilsen Andreas
Hej Andreas

Tak for dit svar.

Jeg er godt klar over, at I må lave prioriteringer, men 2017 er simpelthen ikke godt nok...

Første prioritet må være at jeres system virker
Anden prioritet må være at det virker, som det skal
Tredje prioritet må være, at (videre)udvikle elementer (lur mig om ikke meget af jeres roadmap findes her)

En så åbenlys mangel, at API'et ikke indeholder informationer om, at projekter eller omkostningsarter er spærret - det bør simpelthen ende højere end "det kigger vi på senere"...

I vil gerne fortælle, at I har mange apps, men hvis de kun virker delvis, så er det jo ikke så fantastisk alligevel...

Jeg forstår simpelthen ikke, at I ikke ser det som et problem, at I giver jeres app leverandører lov til at lave posteringer, som I selv har defineret som umulige...
Så er EY-faktura i tilknytning til E-conomic jo "meget" smart, hvis vi vil spare tid på håndteringen af fakturaer og istedet bruge tiden på at kontrollere, at bogføringen af fakturaer sker korrekt i E-conomic.

Hilsen Jørgen
Hej igen

Lidt at tænke over... (mens jeg stadig hiver mig i håret over at skulle undersøge om, der kommer posteringer fra EY-faktura på projekter, som er spærret i E-conomic.)

Hvorfor er jeres API anderledes overfor EY-faktura ift. Intempus..? I Intempus forsvinder projekter, når de bliver spærret i E-conomics... (så der er der fint lukket for registreringer på spærrede projekter)

Hvordan kan jeg på noget tidspunkt være sikker på, at der ikke i EY-faktura ligger bilag til kontering på et givent projekt, som jeg gerne vil lukke...?
Der kan jo pt. konteres på projektet lige til det er lukket i E-conomics... (og vil systemet bare afvise et bilag til et projekt, når projektet er blevet lukket EFTER konteringen til projektet i EY-faktura?)

(Hvis I foreslår mig, at tjekke samtlige aktive fakturaer i EY - og holde nye fakturaer tilbage indtil jeg har tjekket færdig, for så at skynde mig at lukke projektet, så er systemet jo fantastisk.......)

Hilsen Jørgen
Hej igen

Er planen stadig, at I ikke vil gøre noget ved problemet inden 2017?

Jeg kan simpelthen ikke forstå, at der ikke kan afsættes et par udviklingstimer til at lave denne tilføjelse til jeres API, så jeres system kan virke efter hensigten (og jeg mener "et par"...).

Det er jo udviklet ift. API'et til tidsregistrering, så at det ikke "bare" bliver kopieret over på API'et til fakturahåndteringer er mig en gåde...

Hilsen Jørgen
Hvad er status for jeres udvikling af API'et, så informationen om spærrede konti/projekter overføres til fx. EY-Faktura?

Hilsen Jørgen

Hej Jørgen
Jeg vil gerne undskylde for du ikke har fået flere tilbagemeldinger siden i sommers. Jeg har simpelthen misset det og er glad for, at du skrev et nyt indlæg så jeg blev ekstra opmærksom igen.

Der er en del, at følge op på efter de sidste svar og derfor vil jeg samle op på følgende ting:

Tidsudsigterne for, at implementering.
Afklaring af omkring hvilke udfordringer/mangler der er i forhold til spærrede projekter/omkostninger
 

  1. Sidste var tidsudsigten her i starten af 2017 – Prioriteringen er desværre rykket opgaven i den forkerte retning i forhold til dit forslag.
    Som det ser ud nu så er det en opgave vi skal kigge på i 3. Kvartal – Jeg forsøger forsat, at presse på for, at fremskynde opgaven men der ligger simpelthen en række opgave foran som er højere prioriteret.
     
  2.  Det generelle oplysninger på projekter (hvis der via API’et bliver trukket disse oplysninger om projektet) så er det tilgængeligt om projektet er spærret eller ej – det er det ikke på omkostninger.

    Den udfordring der ligger på integrationen imellem EY E-faktura og os er, at når der via API’et oprettes en ”postering i kassekladden” så kan der ikke tjekkes igennem API’et om hverken projektet eller omkostningen er spærret eller ej.

    Jeg kan virkelig godt forstå, at det i jeres situation gøre jeres brug af vores app partner markant mere tung end det var tiltænkt. Det er også den oplevelser jeg har forsøgt og forsøger, at give videre så vidt muligt.

    Det hele bliver så prioriteret i forhold til en lang række af andre opgaver som API teamet kan arbejde på og her er det indtil videre flere ting som er højere prioriteret fordi vi oplever det rammer flere kunder og giver flere udfordringer.


    Jeg har bedt den respektive Product Owner på API’et at prioriterer den højere og hvis der kommer en rum tid og det er enkelt, at tilføje så vil han være opmærksom på det.

Jeg tager det til efterretning, at du har ventet så længe med en opdatering. Opgaven er noteret oppe i teknikken men udsigterne er som nævnt først i 3. kvartal


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)
Hej Andreas

Så er vi kommet til 4. kvartal 2017...
Er der noget nyt i sagen?

mvh
Jørgen
Hej Jørgen :)

Jeg svarer for Andreas her, da han ikke længere er ansat her hos e-conomic.

Jeg har gravet lidt i sagen for at finde ud af, hvad status er på den. Jeg kan desværre ikke se, hvad grundlag Andreas havde for at vurdere, at det ville komme i Q3 2017, men som du nok ved, er den ikke løst endnu.

Vi er i gang med at en større ændring i API, hvor vi skal over på REST API.

Dette betyder, at dette ikke vil blive tilføjet til vores SOAP API, men først komme i vores REST.

Projekt delen ikke det der ligger først før. Derfor vil der nok gå lidt før dette vil blive muligt i API'et.

Du kan se vores road map for API her: https://www.e-conomic.com/developer/api-roadmap

Jeg vil dog tilføje, at orders og quotes er sat til at komme efter projekt modulet. Dette er ikke tilfældet. De kommer før projekt modulet. Det er bare ikke opdateret derinde endnu :)
Hej Jesper

Tak for dit svar.
Jeg kan ikke rigtig bruge road map'et til noget (ud over, at det bekræfter for mig, at I bruger mere tid på udvikling af nye tiltag fremover at sikre, at det nuværende produkt fungerer efter hensigten.)...

Jeg overvejer seriøst et andet regnskabsprogram... Det er nu over 1½ år siden, at jeg gjorde opmærksom på, at der ikke manglede en synkronisering, som næppe ville være rocket-sience for rette vedkommende at løse...

Hvad er tidshorisonten nu...? En dato mellem "mid term" og "long term"...

mvh
Jørgen
Jeg kan godt forstå det er frustrerende at mangle funktionalitet. Specielt når du er stillet i udsigt at disse skulle være kommet på nuværende tidspunkt.

Jeg kan dog ikke give dig en dato. Som du nok har erfaret, så holder tidsplanen ikke altid og derfor ville en dato ikke give mening.

I stedet vil jeg henvise til rækkefølgen på, hvornår tingene bliver lavet. Når den ene er færdig, så vil typisk tage det punkt på listen medmindre der bliver taget en vurdering af, at der kan opstå akutte behov eller en omprioritering.

Jeg vil dog forsøge at skubbe dit forslag gennem og fortælle, hvordan sagen har forløbet i håb, at det kan sætte lidt gang i tingene.

Jeg har dog svært ved at tro, at det kommer før tilbud og ordre.
Hvad er status ift. tidsplanen nu?
mvh
Jørgen
Hej Jørgen :)

Sagen er kommet så langt, at de i skrivende stund sidder og arbejder på det.
Jeg vil forvente, at dette er noget vi når i 2017. Der skal dog tages højde for, at de ikke er færdige med det hele og derfor kan opstå uforudsete udfordringer.
Men det ligner altså ikke, at vi er langt fra en løsning :)
Til alle der følger med her.

Vores API team har nu løst udfordringen, så det er muligt at se om en omkostning og et projekt er spærret via API.

Hvis i skulle have spørgsmål til, hvordan det helt konkret fungerer, så må i meget gerne henvende jer på API@e-conomic.com.

Hvis i skulle opleve, at det ikke virker efter hensigten, så må i meget komme med feedback, så vi kan få kigget på det, men det skulle meget gerne virke nu.

Rigtig god dag :)

Med venlig hilsen Jesper Mieritz  
Forslag af 🔒 (102k points)