Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Periodisering på fakturalinier via API.

0
Når nu periodisering måske bliver en mulighed på ordrer i Q3-Q4 16, hvad er så udsigten til at kunne periodisere fakturalinier via REST APIet, for det er heller ikke muligt nu, vel?

Med venlig hilsen

Claus Nielsen

Printix.net
i Forslag » Andet af (140 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Claus

Det er samme funktionalitet om vi taler ordrer eller fakturalinjer og vi udvikler det til REST og ikke SOAP så du har præcis samme tidshorisont. Jeg ved det bliver arbejdet på det lige nu - men processen inden det også er ude af experimental og i stable tager noget tid - men du kan godt forvente at det er klart i experimental før den udmeldte deadline som forventeligt er en deadline for hvornår det er stable.

Med venlig hilsen Lasse Bager Online regnskabsprogram   e-conomic support -  Din vej til vores support e-copedia - Opslagsværk om e-conomic e-conomic blog - Hold dig opdateret
Forslag af 🔒 (34.9k points)
Hej Claus
Jeg er ved, at rydde lidt op i de gamle indlæg og her faldt jeg over dette som har ligget længe siden sidste opdatering fra vores side.

Det vil jeg gerne starte med, at undskylde. Dette skulle være blevet implementeret og fremgå af vores REST dokumentationen så du kan peridisere fakturalinier via API'et.

Jeg sætter derfor indlægget som gennemført.

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)