Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Brug af genbestillingslisten

+2
Hej E-conomic.

Vi har for et års tid siden efterspurgt muligheden for at kunne bruge jeres Genbestillingsliste under Rapporter/ Lager / Genbestilling og fik at vide man arbejdede på det. Vi har igen efterlyst muligheden, men nu fået besked om at der ikke arbejdes på en løsning L

Vi har på vores varer tastet en minimums lagerbeholdning.

Vi ønsker at kunne trække en liste på de varer der på en pågældende dag er nået minimumsbeholdningen.

Eksempelvis vil jeg gerne kunne trække en liste hver mandag og der få et overblik hvilke varer der skal bestilles hjem – i dag skal vi kontrollere hvert varenr. manuelt for at få et overblik – meget tidskrævende!

Alle varerne er hægtet op på en leverandør i systemet, så et ønske ville være en liste som trækker oplysninger når minimumsbeholdningen er nået samt er opdelt i leverandører.

Alle oplysningerne ligger umiddelbart bagved i systemet, så burde det ikke kunne lade sig gøre at trække sådan en liste?
lukket som en kopi af: Minimumslager - advarsel
i Forslag » Lagerstyring af (140 points)
lukket af

1 Svar

Hej Anja
Tak for dit forslag her på forummet :)

 

Det er noget som der blevet forslået tidligere men desværre afvist. Selvom ideen er super god og ville kunne lette din arbejdsdag er det desværre ikke noget vi kigger frem imod at udvikle. 
Derfor lukker jeg dette indlæg med henvisning til det andet indlæg http://forum.e-conomic.dk/16582 

 

Derinde kan jeg så forhåbentlig give dig en positiv tilbagemelding da der er 2 af vores app partnere som har skrevet at de var igang med, at udvikle en integration der kunne gøre dette flow lettere. Du kan se deres kontaktoplysninger inde på indlægget.

 

Endnu engang mange tak for dit forslag her på forummet. Du må have en rigtig god dag :)

 


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)