Mere "personlig" faktura layout

+1
Hej Eco

Tjek lige hvad Dinero brugerne har fået: https://www.facebook.com/Dinero.Regnskabsprogram/photos/a.494182427304246.1073741828.486005624788593/954683601254124/?type=3&theater

Vi har ikke noget lignende i Eco, så man på en let måde kan lave en mere "gennemgående personlig faktura".

Med venlig hilsen

Jens Kirk

Webkonsulenterne

i Forslag » Andet af (8k points)

2 Svar

Hej Jens

Du skal bare lægge et A4 billede ind øverst i din brevskabelon. Så kan du lave hvad-som-helst.

Mvh
Finn

e-consultic.dk
Forslag af (8.4k points)
Hej Fin :-)

Ja øverst, men det gør det ikke særligt personligt og det er utroligt nemt at spotte hvem af ens leverandører, som anvender E-conomic.

Sommetider skal man huske at kigge efter logoet, så man ikke får byttet rundt på faktura, som ofte ser lidt for ens ud.

Det kunne være spændende med mulighed for, at lave en baggrunds-billede, som fyldte det hele - lige som hos Dinero.

Jeg synes at Dinero gør mange ting rigtigt - deres system er blot ikke så stort som E-conomic og kan ikke så meget af det, som vores eco-kunder skal bruge i deres firmaer.
Jeg tror, du har misforstået.
Hvis du lægger et A4-billede øverst i skabelonen, får du da det mest personlige præg overhovedet, og ingen kan se, du er kunde hos e-conomic. Som sagt kan det være et billede af hvad-som-helst. Skal det være af din Ferrari, din kone eller et sommerferiebillede, bestemmer du selv. Frit slag.
At e-conomic kunder er fantasiløse, skal da ikke komme e-conomic til skade, og Dinero-kunder til gavn.
Prøv dig frem, så forstår du sikkert bedre.
Mvh
Finn
Vi misforstår ikke hinanden :-)

Men øverst som et banner eller logo gør ikke fakturaen så personlig at man ikke længere ser, at det er en eco-faktura.

Det, som mit indlæg handler om, er, at kunne indsætte et heldækkende baggrundsbillede ("underlay") - lige som det, som jeg henviser til hos Dinero som nu er muligt hos dem.

Derved behøver man ikke ind og arbejde en masse med layoutet for at undgå, at det på et nanosekund gennemskues, at "her er brugt e-conomic".

I startede smilede jeg når jeg kunne se at en underleverandør også var begyndt at anvende eco, men i dag smiler jeg ikke mere, fordi nu bruger så mange underleverandører den samme faktura-skabelon og blot indsætter sit eget logo / banner i toppen. Så nu ligner vi alle sammen hinanden ud over logoet / banneret i toppen.

E-conomic hjælper ikke til at man med lethed gør noget ekstra (ud over omtalte), så det bliver mere personligt for en eco-kunde.

Tjek ovenstående link - tjek f.eks. Dinero-fakturaen med en baggrund af et tømmerværksted og forestil dig en tømre, som udsender sådanne fakturaer til sine kunder. Se det er noget som rykker :-)

Det kan også gøre mere neutralt end det, men det kan eco-kunden så beslutte med sin grafiker :-)
Hej Jens
Jeg prøver lige en gang til.
Du tager et stykke A4 papir, farven bestemmer du selv, og laver en collage, gerne med noget tekst, et billede eller lignende, som du nu synes ser smukt ud. Men det skal være et stykke A4 papir. Nu skanner du det papir ind, som du synes er tilfredsstillende. Husk i A4. Billedet uploader du til e-conomics billedarkiv. Billedet anbringes i den første linje - husk første linje - i billedskabelonen som et A4 papir, altså 210mm gange 290mm. Fra øverste venstre hjørne til nederste højre. Det betyder, at dette billede skrives "først ud" og "ovenpå" skrives debitoradresse, kolonner, anden tekst mv. Ligesom en lagkage.
Har du et billedbehandlingsprogram, som Publisher, Powerpoint eller lignende, kan du naturligvis også bruge dette til at lave din collage med. Skal det være ekstravagant, så findes der utallige af fine figurer og billeder på Nettet, som du kan indsætte. Du kan naturligvis også tage et billede af værkstedet eller en selfie og indsætte i collagen, præcis hvor du har lyst. Men husk A4. Nu bliver de sgu misundelige ovre på Dinero. Vi har således uendelig mange skabeloner.
I øvrigt har man kunnet lave dette i mange, mange år i e-conomic.
Mvh
Finn

e-consultic.dk
Hej Finn :-)

Tak for svaret :-)

Det må vi prøve, men det er åbenbart "så avanceret" at ikke mange gør det. Vi undersøger - tak for tippet :-)

Hej Jens

 

Mange tak for dit indlæg angående dette smiley

 

Jeg kan bestemt godt forstå, at et personligt faktura layout er en vigtig del. Det giver bestemt et mere vedvarende indtryk til ens fakturaer. Det er nogle lækre skabeloner de har lavet og jeg kan sagtens forstå ideen i at gøre det.

 

Vi har dog valgt ikke at lave sådanne standarder, da vi har mange alsidige kundetyper med forskellige behov. Som de andre så fint nævner kan du i vores layoutfunktion derimod sættes lige den baggrund eller andre billeder ind - lige som du ønsker dem. Så vil du have samme mulighed, kan du sagtens sætte lige de baggrunde ind som du vil. Det gøres som et brevpapir, det har jeg en guide til her, så kan du selv ligge en baggrund ind som standard. Ønsker du forskellige layouts at vælge mellem på samme måde. Kan der laves flere layouts f.eks. ved i Salg > Opsætning > Design og layout at kopiere det layout du allerede har og så sætte et andet billede ind på den nye som i guiden.

 

Jeg håber, at det kan hjælpe dig med at få mere personlige fakturaer lige som du ønsker dem. De kan også deles mellem aftaler, hvis en aftale laver nogle gode som andre kan få gavn af, så kan de deles på denne måde. Så kan du opbygge en base, hvis du ønsker flere relevante. Du siger endelig til, hvis der er nogle andre spørgsmål til det!

 

Endnu en gang mange tak for at bringe dette vigtige element op smiley


Med venlig hilsen

Randi Birch Andersen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (2.9k points)
Hej Randi :-)

Mange tak :-)

Er det korrekt forstået at baggrundsbilledet også lægger sig ind under teksten mv., så man stadig kan se teksten mv? Det fremgår nemlig ikke klart af siden, som du henviser til.

Vi skal kunne indsætte et stort baggrundsbillede som dækker hele faktura arealet, men som ikke dækker teksten i PDF'en. Altså teksten skal stå oven på baggrundsbilledet.
Rigtig godt spørgsmål Jens :)

Som du nævner, vil din tekst blive lige som den allerede er og billedet vil lægge sig under det. Så billedet skal blot være uden tekst, så din oprindelige tekst ses over det. Den oprindelige tekst kan derefter godt flyttes rundt eller fjernes i Design og layout, hvis det ønskes, men billedet påvirker ikke det på layoutet du har.

Håber det besvarer spørgsmålet, ellers siger du endelig til :)