Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Swedbank (SE)

+1
Hej

 

Jeg vil høre om I ikke kan se på at få lavet muligheden for at lave betalingsforslag til Swedbank i Sverige? Jeg kan se at der i dag kun kan laves til Swedbank i Danmark.

 

Mvh

Lisa
i Forslag » Andet af (130 points)
gen-kategoriseret af

1 Svar

Hej Lisa
Tak for dit spørgsmål her på forummet :)

Det er desværre ikke en mulighed vi kigger i retning af da vi vælger, at prioritere tiden andet sted. Vi udvikler på bankområdet i forhold til danske banker grundet vi udvikler til danske virksomheder og selvom jeg selvfølgelig godt kan forstå det ville lette jeres arbejdsproces så kigger vi retning hvor vi kan skabe større værdi på en større mængde kunder.

Skulle efterspørgsmål lige pludselig ændre sig så vil i tage et kig på det til den tid. Selvom det ikke lige blev til en implementering af dit forslag så vil jeg gerne takke dig for, at give dit forslag her på forummet og håber, at du vil gøre det en anden gang hvis du fandt flere forslag.

Jeg flytter derfor indlægget over i "forslag og bugs" og sætter det som "implementeres ikke."
Du må have en rigtig dejlig dag :)

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)