Informizely customer feedback surveys

Saldo på bogføringskonti

0
En stor forbedring til e-conomic vil være følgende:

Når man står i bogføringssituationen, vil det være til stor hjælp, hvis man allerede her, på skærmen, kan se saldoen på den konto man bogfører på. Dette vil være en stor hjælp både ved finans-, debitor- og kreditorkonti. Eksempel på dette kan ses på Winkompas, som e-conomic jo også ejer. Det må gerne være saldoen incl. kassekladdeposteringer.

Det vil først og fremmest være en fordel, i forbindelse med bogføring på konti der kan/skal afstemmes, bl.a. skyldig A-skat, skyldig ATP o.s.v. Endvidere vil det også være meget anvendelig ved debitor og kreditor betalinger, da der jo her er situationer, hvor der ikke ligger en post til direkte udligning.
lukket
i Forslag » Andet af (310 points)
status opdateret af

1 Svar

 
Bedste svar

Hej Poul

 

Tak for dit forslag og engagement i vores produkt smiley.

 

Som jeg forstår det ønsker du, der er 2 saldi der dukker op i bunden for henholdsvis konto og modkonto feltet, og som skal være ultimobeløbet efter alle poster? Også inkl. den postering man er i-gang med tænker jeg er det du mener? Jeg kan godt se idéen i forslaget, og ved også som du siger, at det er en funktion man kender fra andre bogføringssystemer. Vi har "noget af" funktionen i de saldi du kan følge i toppen af kassekladden, som er tænkt til beholdningskonti, som fx banken.

 

Jeg vil lade dit forslag gå videre til vores prioriteringsmøde, da jeg synes det giver fin mening, men vil dog ikke love at det er noget, der vil gå videre til endelig udvikling. Du kan følge med her, når der bliver opdateret på status.

 

Endnu engang tak for forslaget og engagementet smiley.


Med venlig hilsen

Peter Luthman

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (10.3k points)
valgt som bedste svar af