forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Ved import af leverandører kommer bankkonto ikke med

0
Jeg har en prøveversion i 14 dage. Jeg har importeret mine leverandører / kreditorer og deres bankkonto kommer ikke med. Jeg har prøvet alt.
spurgt 11 Mar, 2016 i Spørgsmål » Import og eksport af data af TinaVilhelmsen (120 points)
status opdateret 23 Mar, 2016 af Jesper Hess-Petersen

1 Svar

Hej Tina.

Mange tak for dit spørgsmål.

Det lyder ikke godt at du ikke får bankoplysningerne på dine leverandører/kreditorer med. Det skulle meget gerne kunne lade sig gøre. Det vi nogle gange oplever ved bank oplysningerne ved formateringen i Excel gør at det ikke står fuldt skrevet ud. I det tilfælde vil man skulle formatere kolonnen med bankoplysningerne til at være "Tal" og uden decimaler.

Det er umiddelbart mit bud på hvad udfordringen kan være i forhold til det du skriver. Hvis det skulle være noget andet, eller vi skal se lidt nærmere og mere i dybden på det, så må du endelig sige til. Kan være en fordel evt. at fange os direkte på chat eller telefon (88 20 48 40). Du skal selvfølgelig også være velkommen til at skrive her igen.

Endnu en gang tak for dit indlæg.

Med venlig hilsen

Jesper Hess-Petersen

Online regnskabsprogram
 

besvaret 23 Mar, 2016 Spørgsmål af Jesper Hess-Petersen (420 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”