forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Visning af afdeling på ordre-tilbud og faktura oversigt

+1
Hej

 

Vi har lige tilmeldt afdeling på e-conomic, og vil i den forbindelse høre om det ikke er muligt at tilføje afdeling på overblikket over alle tilbud, ordre og fakturaer?

 

 

Vi opretter mange ordre på samme kunde som tilhører forskellige afdelinger, og det er død besværligt at skulle alle igennem hele tiden.

 

Med venlig hilsen

Connie Larsen

LT Totalentreprise ApS
spurgt 11 Mar, 2016 i Forslag » e-conomic generelt af Connie Larsen (190 points)
status opdateret 6 Maj, 2016 af PeterLuthman

1 Svar

Hej Connie

 

Tusind for forslaget og dit engagement i vores program smiley.

 

Jeg forstår udmærket behovet i forhold til, hvis afdelingen er et meget centralt felt i den arbejdsgang man har I systemet, at den slet ikke er visuelt synlig i oversigten, og du dermed heller ikke kan sortere på den.

 

Det, der er udfordringen er, at oversigten der allerede har rigtig mange kolonner, der skal kunne tages stilling til - specielt, hvis man har lagerstyring og projektstyring. Hvis vi introducerede den kolonne ville det være for alle brugere - også disse. Umiddelbart er der simpelthen ikke plads - så man skulle evt. fjerne nogle andre kolonner. Jeg vil derfor umiddelbart afvise forslaget, men vil holde øje med om, der kommer andre som også efterspørger det, så vi evt. skal "omprioritere", hvilke kolonner der bliver vist smiley. Derudover kommer, at der faktisk kan være flere afdelinger på en faktura/ordre/tilbud, da det ligger på den enkelte varelinje. Jeg ved ikke hvordan det ville skulle administreres i oversigten, hvis jeg skal være helt ærlig.

 

Jeg håber det giver lidt forståelse for, hvorfor det er som det - om end det ikke var det svar du eftersøgte.


Med venlig hilsen

Peter Luthman

Online regnskabsprogram
 

besvaret 6 Maj, 2016 Forslag af PeterLuthman (10,290 points)
overvejes× 130
i gang× 6
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”