forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Android app og lokation på varer.

+1
Hej.

Er der en tid på hvornår der kommer en App til Android systemet??

I er en grossit virksomhed der har mange varer på lager. Derfor har vi et stort behov for at have lokation på alle vores varer. Kan det lade sig gøre i jeres system og hvordan??

 

Mvh.

Flemming Møller Nielsen
spurgt 11 Mar, 2016 i Spørgsmål » e-conomic generelt af Frimotech (130 points)
status opdateret 22 Mar, 2016 af Jesper Hess-Petersen

1 Svar

Hej Flemming.

 

Mange tak for dit indlæg og gode spørgsmål.

Hvis vi starter med App til Android så er det noget vi er i gang med og arbejder på at få klar. Vi har desværre ikke en præcis dato for hvornår fakturerings App, i stil med den til iPhone kommer til Android, andet end at den i hvert fald kommer i år. Der er kommet den mindre indscannings App; e-conomic - expenses til Android, som pt er den eneste der er.

 

I forhold til lokationer og e-conomic,så kommer det lidt an på hvordan i skal bruge det. Der er i vores Lagerstyring fri mulighed for at oprette lokationer. Lokationer i e-conomic er tiltænkt til at man eksempelvis har en lokation der hedder København, Odense og Århus, og på den måde holder styr på de forskellige fysiske lokationer. Det er ikke tiltænkt og lavet ned på hylde og plads på et lager. Kunne desværre godt lyde lidt som om det er den sidste del du egentlig har brug for.

Men vend endelig tilbage så vi kan se på om der er en brugbar løsning for jer. Du kan enten skrive her, men ellers er du også meget velkommen på vores chat eller telefon (88 20 48 40).

 

Forsat rigtig god dag smiley


Med venlig hilsen

Jesper Hess-Petersen

Online regnskabsprogram
 

besvaret 22 Mar, 2016 Spørgsmål af Jesper Hess-Petersen (420 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”